Basescu: In relatia directa cu mine, Ponta chiar pare bine educat. Am sa-l tin aproape, il strica anturajul

Joi, 07 August 2014, ora 20:05
3059 citiri
Basescu: In relatia directa cu mine, Ponta chiar pare bine educat. Am sa-l tin aproape, il strica anturajul
Foto: Presidency.ro

Presedintele Traian Basescu a reactionat, joi, la afirmatiile pe care prim-ministrul Victor Ponta le-a facut la adresa sa, precizand ca acesta "chiar pare bine educat" in relatia directa cu seful statului, insa atunci cand se indeparteaza "il strica anturajul" si spune "tot ce ii da prin cap".

"Nu pot sa nu reactionez la invectivele pe care mi le-a adresat mie si familiei, oricui. Este comportamentul lui cand se afla la distanta - invective, vorbeste foarte urat, ma trimite la brutarie cand e in mijlocul maselor, mai ales cand nu e singur. Trebuie sa mai fie cu cineva, ca sa fie curajos.

In relatia directa cu mine, chiar pare bine educat, uneori excesiv de bine educat, catre slugarnic. Ceea ce socheaza la el e dublul standard. Cum se indeparteaza putin, spune tot ce ii da prin cap. Am sa-l tin mai aproape, cred ca il strica anturajul", a spus Traian Basescu, intr-o declaratie de presa sustinuta de la Palatul Cotroceni.

Basescu respinge propunerile pentru Buget si Cultura si cere mentinerea pactului de coabitare

Acesta a reamintit ca e gata sa ofere alte inregistrari ale discutiilor purtate cu premierul, asa cum a facut dupa consultarile cu acesta si cu ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, pe tema reducerii CAS: "Sa-mi spuna si dau probele de care e nevoie".

Ponta a renuntat la pactul de coabitare: Basescu e nebun de tot! (Video)

Ponta: Basescu e o epava umana si politica, provine dintr-o familie de infractori

Ponta, cuvinte grele la adresa lui Basescu: O persoana mizerabila, un impostor

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu nu mai exista, numindu-l pe seful statului "nebun de tot". In aceeasi seara, seful Executivului a spus despre presedinte ca este "o persoana mizerabila" si "un impostor".

Premierul a comentat si marti seara declaratiile facute anterior de presedintele Traian Basescu, spunand ca acesta este "o epava umana si politica" si ca "provine dintr-o familie de infractori".

Basescu: Daca fac publice toate inregistrarile cu Ponta, o sa vedeti o sluga

Basescu: Ponta se gudura pe langa demnitarii straini, sa faca o poza cu ei. Are o imagine foarte proasta

In schimb, presedintele Traian Basescu a declarat ca, daca ar face publice alte inregistrari ale consultarilor de la Palatul Cotroceni cu Victor Ponta, cetatenii vor vedea "o sluga". De asemenea, a precizat ca l-a pacalit pe premier cu pactul de coabitare.

Eveniment Quarterly Report

Primar filmat când jignește o persoană seropozitivă: "Mie mi-e frică să stau lângă un om de genul ăsta! Nu vă apropiați!" VIDEO
Primar filmat când jignește o persoană seropozitivă: "Mie mi-e frică să stau lângă un om de genul ăsta! Nu vă apropiați!" VIDEO
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) va analiza comportamentul primarului din judeţul Bacău filmat când îi spunea unei persoane seropozitive: ”Aveţi o boală...
Cum va rezolva România problema exportului de cereale din Ucraina. Întâlnire între șefii de Guvern la Kiev
Cum va rezolva România problema exportului de cereale din Ucraina. Întâlnire între șefii de Guvern la Kiev
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, vineri la Buzău, că partea ucraineană s-a ţinut de cuvânt cu privire la exportul cerealelor din Ucraina. Ciolacu a anunţat o deplasare la Kiev, unde...
#Basescu ironii Ponta, #Basescu declaratii Ponta, #Basescu Ponta bine educat, #Ponta critica Basescu , #Victor Ponta
Comentarii