Becali, scrisoare din inchisoare: Voi apela la protectia legala!

Luni, 24 Martie 2014, ora 17:55
4249 citiri
Becali, scrisoare din inchisoare: Voi apela la protectia legala!
Foto: Arhiva

Gigi Becali a transmis un mesaj din inchisoare, luni, prin intermediul avocatei Maria Vasii, rugand jurnalistii sa nu mai mediatizeze cazul sau si sa nu mai dea detalii despre starea sa de sanatate.

Reprezentantul legal al lui Becali a sustinut o conferinta de presa in care le-a spus ziaristilor ca latifundiarul nu mai este o persoana publica si le-a cerut sa fie prudenti cand mai prezinta informatii despre viata lui privata.

"Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a comunica posturilor de televiziune atentionarea de a manifesta prudenta in promovarea unor emisiuni cu subiecte ce privesc viata mea privata si a familiei mele", i-a scris Becali avocatei sale.

Latifundiarul s-a aratat nemultumit de faptul ca presa nu a facut numai sa informeze publicul in legatura cu situatia sa, ci a facut ample dezbateri, unele continand chiar informatii gresite.

" (...) Doresc sa se manifeste prudenta in emisiunile tv cu privire la modul in care se mentioneaza date si informatii despre sotia mea, fiicele mele, mama mea si alti membri ai familiei mele (...) Ca atare, orice referire cu privire la viata mea personala si a familiei mele o voi socoti ca abuziva si voi apela la protectia legala.

Ma vad obligat sa va transmit prezenta solicitare avand in vedere ca familia mea primeste in fiecare zi informatii eronate despre starea mea si mama mea are probleme deosebit de grave de sanatate, iar informatiile 'dramatice' pe care le afla prin intermediul emisiunilor de televiziune pot sa ii puna in pericol viata", a precizat Becali.

Astfel, Maria Vasii le-a cerut jurnalistilor sa respecte viata privata a lui Gigi Becali si sa nu mai transmita publicului informatii eronate.

"Este o notificare careia as vrea sa ii dati curs. Informarea trebuie sa fie uzuala. In ceea ce priveste viata domnului Becali am observat ca nu s-a facut o informare doar. Se faceau ample dezbateri care se intindeau pe o ora, doua ore, la care se prezentau multe informatii gresite", a precizat Vasii.

Becali iese din inchisoare pentru a munci - Iata cine l-a angajat

Gigi Becali ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate in regim deschis, la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta. Initial, el le-a cerut judecatorilor sa il lase sa se opereze in strainatate, pentru ca sufera de hernie de disc.

Magistratii au decis: Gigi Becali nu va fi eliberat pentru operatie

Magistratii au refuzat solicitarea lui Becali, care a facut recurs ulterior, cerand sa fie lasat sa se interneze intr-un spital privat din Romania, fara paza. Si aceasta solicitare a fost insa respinsa.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Gigi Becali presa, #Gigi Becali jurnalisti, #Gigi Becali inchisoare, #Gigi Becali scrisoare inchisoare , #inchisoare