Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, revine printre liberali. Acesta plecase pentru a construi o nouă formațiune

Marti, 12 Martie 2024, ora 17:47
2345 citiri
Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, revine printre liberali. Acesta plecase pentru a construi o nouă formațiune
Ben Oni Ardelean și Nicolae Ciucă/ Foto: Facebook

PNL anunță printr-un comunicat de presă că fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică, revine printre liberali. Acesta a părăsit PNL în luna septembrie 2023 pentru a crea o nouă formațiune numită "Mișcarea Speranței".

Cu ocazia acestui anunț PNl lansează „un apel către toți cei din zona de dreapta a spectrului politic”.

„Partidul Național Liberal va avea întotdeauna porțile deschise pentru toți oamenii de bună credință, cu o carieră profesională respectabilă și o contribuție semnificativă în domeniul lor de activitate. Astăzi, fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică, revine în echipa Partidului Național Liberal. Vrem, în același timp, să lansăm un apel către toți cei din zona de dreapta a spectrului politic.

Noi credem că viitorul este al celor care pun umărul la viața cetății și avem convingerea că, împreună, putem orienta politica spre calitate, eficiență și o viziune axată pe nevoile românilor. În fața unui context geopolitic extrem de complicat, astăzi, mai mult ca niciodată, solidaritatea și coeziunea sunt esențiale pentru a ne asigura că avem o voce puternică și coerentă în fața schimbărilor și amenințărilor de pe scena internațională”, au transmis reprezentanții PNL.

Și Ben Oni Ardelean a anunțat revenirea sa într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

"Partidul Naţional Liberal a trecut în ultimii ani prin multe etape, prin suişuri şi coborâşuri, prin decizii decisive pentru viitorul ţării, dar şi prin decizii mai puţin bune, prin consolidarea activului de partid, dar şi prin anumite dispute interne. Ca în familie, lucruri bune şi mai puţin bune.

Totuşi, niciodată în toată această perioadă, PNL nu a renunțat la dezideratul de a asigura stabilitatea României, în nişte condiţii deloc uşoare. Dincolo de prietenia care ne leagă de mulți ani, Președintele Nicolae Ciucă a dat dovadă că interesele naţionale sunt mai presus decât orice interes propriu sau partinic.", scrie deputatul pe Facebook.

La momentul plecării Ben Oni Ardelean anunța un nou proiect politic care să facă față provocărilor politicii din România.

„Informațiile care au început sa curgă cu privire la un nou construct politic de amploare, în România, sunt adevărate.

Această inițiativă vine ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent și la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetățenilor față de clasa politică din România. Mai multe detalii despre noul proiect politic pe care îl inițiez, vă voi pune la dispoziție în cursul zilei de vineri”, a scris acesta pe Facebook în luna septembrie.

Quarterly Report - Editia 4

Nicolae Ciucă își va lansa prima carte: „Nu e program electoral, este despre mine”
Nicolae Ciucă își va lansa prima carte: „Nu e program electoral, este despre mine”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că îşi lansează în luna iunie cartea “Un ostaş în slujba ţării”. El precizează că toate încasările vor fi donate către iniţiative...
PNL va avea candidat la Preşedinţia României, este sigur Nicolae Ciucă. "Nu cred că după 9 iunie ceva se va modifica"
PNL va avea candidat la Preşedinţia României, este sigur Nicolae Ciucă. "Nu cred că după 9 iunie ceva se va modifica"
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, crede că șansa partidului pe care-l conduce este să aibă un candidat la Preşedinţia României. "Şansa noastră este să avem candidat la Preşedinţia...
#Ben Oni Ardelean, #PNL, #nicolae ciuca, #alegeri parlamentare, #revenire , #stiri Ben Oni Ardelean