Cum ti-ar sta cu barba? Inspira-te de la vedete! (Galerie foto)

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 07:51
28223 citiri
Cum ti-ar sta cu barba? Inspira-te de la vedete! (Galerie foto)
Foto: Femme Actuelle

Considerata simbolul masculinitatii prin excelenta, barba este un detaliu facial din vremuri imemoriale. Drept urmare, unii ii acorda foarte multa atentie, ingrijind-o intr-o maniera ce se apropie de o adevarata arta, in vreme ce altii o neglijeaza, din comoditate, fara sa-si dea seama ca devine inestetica.

Barba in genul lui Brad Pitt, mustata a la Tom Sellek din filmul "Magnum" sau barbisonul lui Johnny Depp au ajuns legendare. Insa toate necesita timp pentru a fi intretinute. Iata cateva reguli pe care le puteti respecta, potrivit Femme Actuelle.

- Barba se piaptana/perie zilnic, in sensul firului de par, cu ajutorul unei perii speciale cu peri desi. Dupa ce ati "coafat-o" corect, frecati in maini putina crema hidratanta (nelipicioasa) si aplicati-o pe obraji si pe barbie. Alte optiuni ar fi un ser pentru par uscat sau un ulei.

- Daca exista portiuni unde barba este prea rara, pentru a le acoperi se poate folosi creionul de sprancene. Hasurati zonele respective, estompati cu degetul, apoi efectuati un periaj, pentru a obtine un aspect cat mai natural posibil.

- Doritorii de mustata vor miza pe un pieptene cu coada cu dinti fini.

- O barba frumoasa si mustata se potrivesc pe o fata bine intretinuta. De aceea, in fiecare seara, curatati-o cu un gel spumant demachiant. O data pe saptamana, ganditi-va la un gomaj, pentru a elimina celulele moarte, a accelera reinnoirea celulara, a evita perii incarnati si a le permite sa creasca mai bine.

Iata cateva modele de barbi purtate de staruri:

Ben Affleck

Pentru a scurta un par prea lung sau pentru a delimita barba, ganditi-va la o penseta. Procedeul e mai dureros, dar mult mai precis decat un pieptene sau o masina de tuns. Penseta este perfecta pentru a lucra pe o anumita zona.

Andrea Casiraghi

Fiul mai mare al printesei Caroline de Monaco si-a schimbat look-ul din tinerete. Inaintea unei ocazii, celui care va purta o astfel de barba ii este recomandat spalatul cu un sampon special, pentru barba, si nu cu unul care are tendinta sa usuce pielea.

George Clooney

Trebuie sa recunosti ca actorului George Clooney ii sta bine cu orice fel de barba. O barba cum este cea din fotografie are si avantajul de a ascunde semnele imbatranirii chipului.

Bradley Cooper

Pentru a evita ca barba sa-i deranjeze buzele, starul din "Very bad Trip" o prefera mai scurta si mai putin deasa.

Asthon Kutcher

Barba de trei zile a acestui actor parca ar spune: "Sunt in weekend!" Adesea, e dificil sa o porti zilnic, la birou. Ca sa evitati efectul neglijent, ajustati lungimea firelor cu aparatul de tuns.

Brad Pitt

Nu, nu este omul cavernelor la castingul pentru "The Flinstones", ci Brad Pitt, care nu se da in laturi atunci cand e vorba de a nascoci un look nou, fie ca e vorba de podoaba capilara, fie de barba sa.

David Beckham

Iti poti lasa barba, din cand in cand, asa cum procedeaza fostul fotbalist, pentru ca pielea sa nu fie agresata zilnic de aparatul de barbierit.

Jean Dujardin

Stie sa-si pastreze farmecul cu dimensiunile perfecte ale barbii ce-i lasa descoperite buzele.

Chris Brown

La cei 24 de ani ai sai, cantaretul mizeaza mai mult pe accesorii pentru a-si pune in evidenta masculinitatea. Par vopsit in nuante blond galbui, hanorac cu gluga, ochelari fumurii si un aparent barbison.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#idei barba barbati, #staruri barba mustata poze, #vedete barba mustata poze, #Brad Pitt barba, #actori barba mustata poze , #stiri Brad Pitt
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Si Bin Laden avea o barba frumoasa, dar i-au stricat americanii