Cadouri de Crăciun pentru copilul tău: 5 idei

Advertorial
Vineri, 25 Noiembrie 2022, ora 19:26
6162 citiri
Cadouri de Crăciun pentru copilul tău: 5 idei
FOTO: gettyimages.com

Crăciunul este o sărbătoare mult așteptată, în special de copii. Magia sărbătorilor de iarnă ne cuprinde pe toți, de la mic la mare. Bucuria de a dărui celor din jur este copleșitoare, iar această perioadă a anului ne face să fim mai buni unii cu alții. Este un gest frumos să faci un cadou cuiva, dar este indicat ca acel cadou să fie cât mai potrivit. Când vine vorba de copii, este cu atât mai greu să le oferim un cadou adecvat, deoarece în ziua de azi este foarte posibil să aibă deja respectivul cadou. De asemenea, copiii de azi știu exact ce își doresc. Ei văd în reclamele de la TV multe jucării atractive, iar prietenii sau colegii de grădiniță și școală îi influențează de asemenea într-o mare măsură. Pentru a veni în ajutorul părinților, vă prezentăm câteva idei de jucării care ar putea fi o bună opțiune pentru cadoul de Crăciun.

1. Jucării LEGO

Jocurile de lego sunt întotdeauna o idee bună de cadou, deoarece nu se demodează niciodată, iar construirea cu piese mici este o activitate plăcută și dorită de orice copil. Acestea sunt pe diferite categorii de vârstă, de la 1 an, până la 12+ ani. Există multiple game de lego, cum ar fi DUPLO, CITY, STAR WARS, NINJAGO, FRIENDS, TECHNIC, MINECRAFT, CREATOR etc. În funcție de vârsta, sexul și preferințele copilului tău, vei putea alege dintr-o gamă variată de lego, atât din magazinele fizice, cât și din cele online, de exemplu jucăriile LEGO de la Bestkids.ro.

2. Jucării interactive

Jucăriile interactive sunt dorite și căutate de copii, în special cele prezentate în reclamele TV. Iepurașul Betsy, Cățelușul interactiv Lucy, Prietenul meu Mickey Povestitorul, Poneiul Toffee sunt doar câteva exemple de astfel de jucării, prezentate în reclamele TV, dar lista poate continua. Cu siguranță aceste jucării sunt la modă printre copii și vor aduce bucurie celor mici de Crăciun.

3. Păpușile Bebe

Păpușile bebeluș sunt cadoul ideal pentru copilași cu vârste mai mici, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Acestea pot sa fie în pachete cu mai multe accesorii, pot avea oliță, trusă medicală, biberoane, iar copiii pot învăța diverse acțiuni din jocurile de rol. De exemplu pot învăța cum să stea pe oliță, cum să-și ia medicamentele, cum să mănânce cu lingurița etc, doar jucându-se cu păpușa bebe.

4. Jocuri de societate

Jocurile de societate sunt cadoul ideal de Crăciun, deoarece pot fi jucate cu familia sau prietenii. Acestea ne ajută să petrecem timp de calitate cu cei dragi și să ne conectăm mai ușor cu ei. Jocuri precum Activity, Monopoly, Nu te supăra frate, Remi sau altele mai puțin cunoscute, vor garanta distracția de sărbători.

5. Puzzle

Puzzle-urile sunt foarte potrivite pentru perioada de iarnă, când stăm mai mult în case. Prin realizarea unui puzzle îi învățăm pe copii răbdarea, îndemânarea, perseverența. Puzzle-urile sunt de diferite forme și dimensiuni, pot fi din 24 piese, 100, 500, 1000 sau chiar 5000 de piese, simple sau 3D. În funcție de vârsta copilului și dorința de complexitate mai mică sau mai mare, se poate opta pentru un puzzle potrivit pe care îl puteți înrăma când este gata și obțineți astfel și un tablou frumos pentru camera copilului.

Acestea ar fi ideile noastre pentru sezonul acesta de iarnă, dar sunt multe alte jocuri sau jucării care pot reprezenta un cadou frumos pentru copii. Ne dorim ca spiridușii Moșului să citească scrisorile celor mici, iar de Crăciun, magia să se împlinească în toate casele.

Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
#cadouri Craciun, #cadouri copii, #idei cadouri , #stiri life style