Ziare.com
Home > Personalitati > Carol Dina
Carol Dina
VIDEO Banchet cu mii de oameni in centrul orasului Praga pentru a marca "sfarsitul crizei coronavirusului"

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 12:05

VIDEO Banchet cu mii de oameni in centrul orasului Praga pentru a marca "sfarsitul crizei coronavirusului"

Carol Dina / stiri Carol Dina

Locuitorii din Praga au fost invitati marti sa sarbatoreasca ridicarea celor mai multe dintre masurile introduse pentru combaterea coronavirusului, printr-un banchet urias la o masa de 500 de metri lungime, acoperita cu o fata de masa alba si instalata pe Podul Carol din capitala ceha. "Vrem sa celebram sfarsitul crizei coronavirusului adunand oameni care arata ca nu se tem sa se intalneasca unii cu altii, sa accepte o gura de sandwich de la vecinul lor", a explicat pentru AFP Ondrej Kobza, organizator al evenimentului si proprietar al unei cafenele. "Societatea nu trebuie sa se teama. Altfel, vom avea o criza economica, o depresiune, iar asta ar face si mai mult rau decat COVID-19", a adaugat el. Aducand cu ei flori, mancare sau bautura, participantii si-a impartit intre ei alimentele cu bucurie pe acest pod de secol XIV, simbol al orasului, iar orchestre improvizate au cantat in jurul mesei ornate cu margarete. "Am ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Carol Dina, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Carol Dina
Carol Dina
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Carol Dina, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor