Apar detalii din culisele Chefi la Cuțite. Noii protagoniști urmează să fie anunțați

Vineri, 13 Octombrie 2023, ora 11:27
12959 citiri
Apar detalii din culisele Chefi la Cuțite. Noii protagoniști urmează să fie anunțați
Chefi la cuțite FOTO Facebook/ Chefi la cuțite

Antena 1 anunţă că îi va înlocui pe cei trei juraţi ai formatului „Chefi la cuţite” - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea -, din cauza refuzului acestora de a participa la filmările de luna aceasta, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foştii juraţi au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deşi între filmări pauza a fost de şase luni (aprilie-octombrie).

Emisiunea „Chefi la Cuţite” va continua cu noi staruri care vor fi anunţate în curând, anunţă Antena 1 într-un comunicat.

„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o relaţie contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală. Chefi la cuţite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică - a reuşit întotdeauna să găsească oamenii iubiţi de public. Sunt generaţii întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera şi mai ales substanţa devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele”, a spus Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Potrivit acestuia, „aşteptăm cu mult interes noua generaţie de succes Chefi la cuţite, pentru că Mona şi echipa ei ştiu ce înseamnă magia showurilor unice. Angajamentul nostru faţă de calitate şi divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuţite. De la selecţia juraţilor, până la producţia show-ului şi interacţiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat şi neîntrerupt. Fanii Chefi la cuţite se pot aştepta la un sezon nou plin de surprize, performanţe memorabile şi momente emoţionante”.

Producătorul general Mona Segall a fost surprinsă de veste: „Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiţi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile”.

Bazat pe formatul internaţional „Game of Chefs”, evoluat şi adaptat pieţei din România, „Chefi la Cuţite” este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane.

Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani. Conform Cancan.ro, Laura Nureldin a...
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#chefi la cutite, #antena 1, #Scarlatescu, #bontea, #dumitrescu , #stiri magazin