C.V. Tudor: Basescule, tai-tai, te duci la crasma unde ti-e locul

Miercuri, 11 Februarie 2009, ora 22:54
6690 citiri
C.V. Tudor: Basescule, tai-tai, te duci la crasma unde ti-e locul
Foto: Realitatea

Liderul PRM Corneliu Vadin Tudor i-a transmis miercuri, presedintelui Traian Basescu, sa lase locul liber la Cotroceni pentru ca el va veni la conducerea tarii.

"Basescule, pana la Pasti lasi locul liber la Cotroceni ca vin! Tai-tai, te duci la crasma unde ti-e locul", a spus Vadim, la Realitatea Tv, adaugand, in momentul in care moderatoarea emisiunii incerca sa-l tempereze, ca "el (Traian Basescu, n.red)la aceasta ora inverzeste fiole".

"Basescu va avea un loc in memoriile mele, dar in final, la erata, o sa fie trecut capitolul 'regret ca i-am cunoscut'", a spus, ironic, liderul PRM.

Statul roman nu mai exista

Atacul la adresa presedintelui a continuat, C.V. Tudor explicand ca nu mai functioneaza nicio institutie in Romania, iar vina ii apartine, in totalitate, lui Basescu, care a "distrus si ultima farama din statul roman".

"Statul roman nu mai exista, a distrus Basescu si ultima farama a statului roman. A reusit sa faca ca Golden Blitz sa fie mai important decat statul roman. Pai mai functioneaza ceva in statul roman?

Uitati Politia, mai functioneaza? Justitia nici macar atat. Sa nu-mi spuneti mie ca Laura Codruta Kovesi, Daniel Morar si Catalin Predoiu, cele 3 slabiciuni ale lui Traian Basescu, sa nu-mi spuneti ca ei aplica legile in tara asta. Armata e la pamant! Parlamentul? Acolo unde activeaza Bula? Pai pe Bula l-ati votat, de Bula sa aveti parte.

O sa vin la putere si intr-o noapte ii bag pe toti la puscarie. Sa ma opreasca cineva! Poate lucrez si peste program si-i bag si ziua", a amenintat presedintele PRM.

"Pestele de la cap se impute! Sa plece Basescu de acolo (de la putere, n.red.), sa plece de acolo pana nu vine strada si-l da afara. I-o spune Vadim ca mie niciodata nu mi-a fost frica de el", a mai spus el.

Romania e sub ocupatia straina

Liderul PRM a venit cu niste informatii pe cel putin interesante, sustinand ca toti liderii tarii sunt colaboratori ai CIA.

"Toti sunt colaboratori ai CIA. Si Mihai Razvan Ungureanu si George Cristian Maior... (...) Emil Constantinescu a fost ciupit de americani, asa a ajuns dintr-un secretar presedinte. Dar Basescu cum a ajuns? Americanii l-au ciupit! Geoana cum a ajuns? Tot asa! Uite ca pe mine nu m-au ciupit", a spus Tudor.

Intrebat de ce ar vrea americanii sa "ne fure alegerile" si sa-si numeasca oameni pe care ii controleaza in posturile de conducere din Romania, Vadim a raspuns ei vor sa controleze Marea Neagra.

"Ca sa controleze aceasta zona a lumii, sa controleze Marea Neagra. (...) CIA-ul e pus pe recrutat, Romania este sub ocupatie straina", a spus presedintele Partidului Romania Mare.

C.V. Tudor a mai explicat ca "CIA e implicata si in traficul de droguri. De ce a atacat SUA Afganistanul, un pamant atat de arid - acolo e cea mai mare parte din droguri. America consuma mai mult decat produce si de aia e nevoie periodic, din 4-5 ani, sa faca un razboi".

Avem si noi ceva bine organizat in Romania in sfarsit: Crima!

Presedintele PRM a explicat si de ce era liber Serghei Gorbunov, principalul suspect in cazul atacului de la o casa de schimb din Brasov, in urma caruia doua persoane au fost impuscate mortal.

"El era ciripitor la Politie. Politia le da drumul, cea mai mare parte a lor de-i vezi liberi fara un motiv anume sunt ciripitori. Nu doctorii sunt vinovati, ei au primit ordin. Acest Gorbunov 100% era colaborator al unui serviciu secret", a spus Tudor.

El a mai spus ca toate aceste jafuri si crime nu sunt intamplatoare si ca neputinta autoritatilor arata ca singurul lucru bine organizat in Romania este crima.

"Avem si noi ceva bine organizat in Romania in sfarsit: crima, crima este bine organizata", a conchis Corneliu Vadim Tudor.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Corneliu Vadim Tudor, #Traian Basescu, #CIA, #Presedintie, #Cotroceni , #Traian Basescu