Cat costa un concert sustinut de Costel Busuioc?

Joi, 29 Mai 2008, ora 07:10
4240 citiri
Cat costa un concert sustinut de Costel Busuioc?

Costel Busuioc, romanul care a devenit faimos in urma concursului tv "Fiii lui Babel", va canta prima oara, in luna iunie, la Madrid, pentru comunitatea romaneasca.

Evenimentul a fost organizat de Daniel Tecu, presedintele Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa (FADERE), in colaborare cu Comunitatea Madrid si Televiziunea Romana, informeaza Click.

Concertul este programat pentru data de 28 iunie, la sala Juan Carlos I, iar intrarea va fi gratuita.

"In prezent suntem in faza de finalizare a negocierilor cu Sony Music. Speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa semnam contractul cu compania de discuri", a declarat Daniel Tecu.

El a refuzat sa dea detalii legate de suma ceruta de Sony Music sau de durata concertului cu Costel Busuioc.

"Prefer sa mentin confidentialitatea in legatura cu discutiile purtate cu compania de discuri. Pentru noi, cel mai important este sa aratam lumii ca exista si romani talentati si facem acest lucru dezinteresat", a subliniat Daniel Tecu.

El a mai adaugat: "Am avut initiativa de a organiza acest spectacol, deoarece dorim sa promovam si sa incurajam romanii care au reusit sa se realizeze aici. Costel Busuioc este un exemplu pentru comunitatea romaneasca din Spania".

Se vehiculeaza insa ca suma ceruta de compania de discuri pentru un concert cu Busuioc este de 20.000 de euro.

O parte din aceasta suma va fi asigurata de Comunitatea Madridului, iar restul din sponsorizari.

Reprezentantul FADERE spera ca, in cadrul aceluiasi spectacol, sa cante si Livia Felea, o romanca rezidenta in Spania, care studiaza in Italia, unde a castigat recent un concurs de muzica pop.

Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet (116 ATP) a pierdut joi meciul cu numărul 1.000 al carierei sale, înclinându-se în două seturi, 6-2, 7-5, în faţa italianului Lorenzo Sonego (52...
Jaqueline Cristian își continuă seria fantastică. Ce performanță a realizat la WTA Madrid
Jaqueline Cristian își continuă seria fantastică. Ce performanță a realizat la WTA Madrid
După sfertul de finală jucat la Charleston și după ce a pus umărul la calificarea miraculoasă a României la turneul final BJK Cup, în dauna Ucrainei (3-2, de la 0-2), tenismena Jaqueline...
#concert, #spectacol, #Costel Busuioc, #madrid , #concerte