Boureanu: Boc trebuie sa decida definitiv daca isi da demisia de la Guvern

Luni, 16 Mai 2011, ora 12:34
1836 citiri
Boureanu: Boc trebuie sa decida definitiv daca isi da demisia de la Guvern

Emil Boc trebuie sa decida "definitiv si ferm" daca isi va da sau nu demisia din fruntea Guvernului, afirma deputatul Cristian Boureanu, fost vicepresedinte al PD-L, sustinator al lui Vasile Blaga.

Parlamentarul crede ca PD-L nu este un partid mai puternic dupa Conventia Nationala din week-end si considera ca formatiunea a pierdut "momentul unei schimbari asteptate".

Emil Boc trebuie sa vina cu ceva nou pentru a relansa PD-L, declara Cristian Boureanu, la RFI. "Este asteptata o schimbare. Cred ca Emil Boc trebuie sa vina cu ceva nou, pentru a da vigoare Partidului Democrat Liberal. Sper sa-l ajute si echipa pe care si-a facut-o", spune deputatul.

In opinia lui Cristian Boureanu, "voturile au fost extrem de polarizate, bataliile extrem de bine organizate si nici una din tabere nu a dorit sa ia prizonieri".

Echipa Blaga discuta in Modrogan, Boc ar putea fi schimbat de la Guvern

Boureanu recunoaste ca nu stie ce decizie va lua premierul Emil Boc in privinta guvernarii: "Orice varianta este posibila. Mi-e foarte greu sa spun ce va decide Emil Boc si echipa sa, pentru ca punctele de vedere s-au schimbat de la o extrema la cealalta in ultimele trei luni, aceiasi oameni care-i cereau demisia imediata l-au sustinut ulterior ca premier si ca presedinte si astazi o parte din ei considera ca ar trebui sa plece din fruntea Guvernului".

Citeste mai multe despre Cristian Boureanu: Schimbarea premierului ar putea aduce un plus de imagine PD-L pe RFI

#cristian boureanu rfi, #Boureanu Boc, #demisie boc Guvern , #PDL