CTP critică o televiziune din România: "Canalul care dă pe dinafară de ceaușiști travestiți în atlantiști"

Vineri, 15 Martie 2024, ora 19:58
11334 citiri
CTP critică o televiziune din România: "Canalul care dă pe dinafară de ceaușiști travestiți în atlantiști"
Cristian Tudor Popescu FOTO facebook

Cristian Tudor Popescu a reacționat în stilul său caracteristic la un material care prezintă stilul de viață al celor ce vizează scaunul de primar al Capitalei.

Sub titlul „Șobolanul și mai mult ca Primarul” – a CîNîNî Production - CTP scrie următoarele:

"Manipulare groasă ca ca..tul de bivol la Antena3 CîNîNî. Canalul, care dă pe dinafară de ceaușiști travestiți în atlantiști, prezintă o serie de filmulețe cu aspecte „umane” din viața candidaților la Primăria Capitalei.

Primul, Nicușor Dan. Primarul „care este” e ținta unei rafale de secvențe scurte, montate alert, selecționate și prelevate cu penseta, sub sloganul „Șobolanul”: N. Dan cu părul vâlvoi, ca sculat din somn, N. Dan în slip, cu o găletușă în mână, pe malul mării, imagine cu șobolan singuratic pe stradă, N. Dan vorbind foarte greu într-un moment de oboseală mentală (știu bine cum vine asta), imagine cu șobolan singuratic pe stradă, N. Dan zâmbind, imagine cu șobolan singuratic pe stradă, probabil același, N. Dan promițând duș cu apă caldă pentru bucureșteni, din nou șobolanul, etc. Dacă ar fi știut, propagandăii CîNîNî puteau să dea în final secvența cu mii de șobolani năpădind străzile orașului, din Nosferatul lui Herzog, cu Klaus Kinski, și îl făceau total de spital pe N. Dan.

Apoi, Piedone. Colajul e compus, de data asta, din cadre cu primarul „haiduc” plimbându-se prin piață ca Ceaușescu, întâmpinat de oameni cu „Să trăiți, domprimar!”, „A venit regele!”, „Scăpați-ne, domPiedone, că nu mai putem cu Nicușor Dan!”, „Trebuie să fiți primar, șefu, pentru că e clar!”. Popular și haios, Piedone degustând niște șorici direct de la producător, Piedone tăindu-și o felie de slană, spărgând cu podul palmei o ceapă babană, mârâind de plăcere când mușcă din ea și neuitând să precizeze că el mănâncă produse tradiționale românești. Alternativ, sunt inserate alte replici „istorice” ale candidatului.

În urma vizionării celor două producțiuni, N. Dan ar trebui să intre în depresie și să se arunce de la etaj, Piedone să fie pus direct, fără alegeri, primar al Bucureștiului, iar A3 CîNîNî să mai ia vreun premiu pentru jurnalism superior prin America.

În ce mă privește, nu mă pot gândi decât la cioporul de 15-20 persoane, plantate de Piedone în diverse funcții la Primăria Sector 5, începând cu fi-su și continuând cu nepoți, neveste, foste și actuale, pretenari interlopi, nași, fini și afinii lor. Ce-ar fi la Capitală? Cred că o taie și pe Firea...", a scris CTP pe facebook.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
Jaqueline Cristian, locul 73 WTA, s-a calificat, vineri, în turul trei al turneului de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open. Cristian a trecut în turul doi de favorita 22, sportiva cehă...
#ctp, #Antena 3, #reactie, #critica, #suparat, #alegeri , #stiri media