CTP dezvăluie ce i-a spus Klaus Iohannis: "Și-a bătut joc de acest popor cum nu a făcut-o nimeni"

Duminica, 12 Noiembrie 2023, ora 08:38
21002 citiri
CTP dezvăluie ce i-a spus Klaus Iohannis: "Și-a bătut joc de acest popor cum nu a făcut-o nimeni"
Cristian Tudor Popescu FOTO facebook

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a amintit de o întâlnire venită în momentul în care Klaus Iohannis nu ajunsese încă președintele Partidului Național Liberal, și a povestit la cea mai recentă ediție a emisiunii transmisă live de Recorder pe Youtube.

”Fusese doar candidat la funcția de premier în 2009 și de vicepremier în 2014 și pierduse”. Apoi, Klaus Iohannis începuse o ascensiune politică abruptă și densă. Jurnalistul i-a spus că ”Aveți așa un noroc, un farmec de ați urcat atât de scurt în carieră. Acum o rezolvați cu Crin Antonescu? Iohannis mi-a confirmat scurt: ”Da”, în sensul că va deveni președinte al PNL.

”Ați cam ars etapele. Veți ajunge șef de partid și candidat la președinție”, i-a zis CTP. ”Prin toate societățile și grupurile în care am fost, în foarte scurt timp am fost considerat conducător”, i-a răspuns Klaus Iohannis, potrivit ziaristului, surprins de încrederea în sine a politicianului.

Libertatea.ro relatează și a doua întâmplare. "Când a plecat, Klaus Iohannis s-a întors spre mine și a spus, filozofic: ”Nu știu dacă România este pregătită pentru mine”, a povestit CTP. ”Și era pregătită?”, a întrebat moderatoarea. ”De fapt, România era pregătită. Dar Klaus Iohannis a făcut mai mult rău decât Traian Băsescu. Pentru că omul ăsta a dat de perete, a dat cu piciorul la atâtea speranțe pe care și le-au pus oamenii în el. Și speranțe legate de Occident”, a motivat CTP, care a încheiat: "Iohannis și-a bătut joc de acest popor și asta n-a făcut-o nimeni dintre președinți".

O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
Sportiva română de origine cubaneză Amanda Zuaznabar-Torres s-a clasat pe locul 7 la cat. 63 kg, vineri, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb (Croaţia). Amanda Zuaznabar-Torres a...
CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
Jaqueline Cristian, locul 73 WTA, s-a calificat, vineri, în turul trei al turneului de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open. Cristian a trecut în turul doi de favorita 22, sportiva cehă...
#ctp, #Iohannis, #dialog, #presedinte, #Romania, #bataie de joc, #opinie , #stiri sociale