Daniel Constantin: Nu mai exista dubiu, Antonescu i-a luat locul lui Boc

Sambata, 03 Mai 2014, ora 17:49
2715 citiri
Daniel Constantin: Nu mai exista dubiu, Antonescu i-a luat locul lui Boc
Foto: MADR

Alianta celor "care nu sunt azi cu PSD" pentru ca social-democratii "sa nu puna mana si pe Presedintie", invocata de liderul PNL este motivul pentru care " Crin Antonescu a rupt USL", nemafiind niciun dubiu ca acesta a "batut palma cu Traian Basescu", a declarat, sambata, presedintele PC Daniel Constantin.

"Cred ca nu mai exista acum pentru nimeni vreun dubiu ca domnul Antonescu a batut palma cu Traian Basescu. Alianta de care vorbeste acum este motivul pentru care domnul Antonescu a rupt USL. Este clar acum ca bazele acestei intelegeri au fost puse de Traian Basescu, Crin Antonescu si Elena Udrea inca dinainte ca PNL sa se retraga din USL. Asteptam momentul cand va fi nevoit sa faca public acest lucru. Iata, ca a facut-o acum!", a declarat presedintele PC.

Antonescu: Sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintie

Constantin a spus ca a urmarit declaratiile din ultimele doua zile si nu poate sa remarce "promptitudinea cu care domnul Antonescu a raspuns la apelul facut de Traian Basescu catre partidele de dreapta, de a-si stabili criterii de colaborare si stabilirea candidatului la Presedintie" si l-a comparat, ca reactie, pe liderul liberal cu Emil Boc.

"Candva era Emil Boc cel care sarea imediat sa-si aprobe seful si sa transpuna in fapte dorintele acestuia. Acum, din pacate, Crin Antonescu a preluat rolul lui Boc. Un rol umil pentru liderul PNL. Astept sa vad cum va explica domnul Antonescu membrilor de partid si electoratului sau tradarea idealurilor USL si pactul cu Traian Basescu", a mai spus presedintele PC Daniel Constantin.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, intr-o interventie la un talk-show tv, ca este "o chestiune de rationalitate politica" din partea celor "care nu sunt azi cu PSD" ca sa faca ce se poate " pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei".

"Indiferent catre lucruri ii despart pe cei care nu sunt astazi cu PSD, este o chestiune de rationalitate politica si de instinct de conservare democratica sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei", a spus Antonescu, vineri seara, la un talk-show de la B1TV.

Antonescu a sustinut ca "a discuta, cine daca si de ce este de dreapta este o discutie mai complicata decat aceea cine este impotriva PSD".

"Cred ca toate partidele care sunt in acest moment in opozitie pot sa fie parteneri de discutie. Dilema acestor alegeri prezidentiale este daca ele vor fi pro sau contra Basescu, asa cum crede Ponta si cum vrea sa-i faca pe romani sa creada, sau daca vor fi pro sau contra << toata puterea la PSD >>, asa cum mi se pare mie ca este real. De aceea discutam cine este contra PSD, nu cine este sau nu de dreapta", a comentat presedintele PNL, Crin Antonescu.

#Daniel Constantin atac Crin Antonescu, #Antonescu batut palma Basescu, #Antonescu comparatie Basescu , #vicepremier