Bucureștean prins cu droguri pe DN 7. Era deja sub control judiciar pentru trafic de substanțe interzise

Miercuri, 23 August 2023, ora 11:19
2197 citiri
Bucureștean prins cu droguri pe DN 7. Era deja sub control judiciar pentru trafic de substanțe interzise
Drogurile găsite asupra bărbatului FOTO IPJ Argeș

Un bucureştean în vârstă de 39 de ani, care se afla deja sub control judiciar pentru trafic de droguri, a fost depistat pe DN 7, în judeţul Argeş, având în autoturism mai multe substanţe interzise.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, suspectul a fost oprit pentru control, în urmă cu o zi, de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu.

"În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite droguri de risc şi de mare risc, şi anume cantităţi de canabis, ecstasy şi metonitazene (opioid), ascunse în trusa medicală aflată în portbagaj, precum şi instrumente pentru cântărire şi porţionare (cântar, grinder). Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că bărbatul figura sub măsura controlului judiciar, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri", se arată în comunicat.

IPJ Argeş precizează că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative. Întrucât el avea un comportament specific consumului de substanţe psihoactive, a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, iar suspectul a fost condus la sediul DIICOT, pentru audieri.

"După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile", se mai menţionează în comunicat.

Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Un poliţist care urma să intre de serviciu în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost testat pozitiv la substanţe interzise. El a fost retras din dispozitiv şi dus la spital pentru...
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#droguri, #trafic de droguri, #DN7 , #droguri