Nuntă mare în politică: Liderul PMP Eugen Tomac a fost nașul fiului ”baronului” vasluian Corneliu Bichineț VIDEO

Marti, 12 Septembrie 2023, ora 08:30
3808 citiri
Nuntă mare în politică: Liderul PMP Eugen Tomac a fost nașul fiului ”baronului” vasluian Corneliu Bichineț VIDEO
Eugen Tomac a fost nașul lui Bichineț Jr. FOTO Youtube / Vremea Nouă

Politicianul vasluian Corneliu Bichineț, fost senator și deputat din partea mai multor partide (PRM, PNL, PMP) a organizat la Iași nunta fiului său, la petrecere participând peste 300 de invitați la un restaurant de lux.

Nașii au fost liderul partidului PMP, europarlamentar Eugen Tomac și soția sa. Aceștia au ținut să fie părinții spirituali ai cuplului de tineri căsătoriți, Paula și Corneliu, scrie Vremea Nouă

Cel mai mândru dintre nuntași a fost socrul mare. Ca un cocoș, acesta a împărțit bani toată seara, fie la muzicanți, fie la bucătari sau ospătari, dar și finilor săi rromi din comuna Grajduri. Pentru acest moment, cele trei familii de rromi de la Grajduri au venit îmbrăcați, în special femeile, în costume specifice etniei lor.

Atât mirele cât și mireasa lucrează la Bruxelles, el jurist, ea programator.

Nunta lui Corneliu și a Paulei Bichineț a fost una cosmopolită. Așa cum și socrul mare a scris pe rețelele de socializare, la nuntă au fost “laolaltă, mai multe seminții, români, sași, maghiari, italieni, belgieni, arabi”.

Eugen Tomac a fost lansat în politică de Traian Băsescu și a încercat la un moment dat, la alegerile prezidențiale, o unire a României cu R. Moldova, după modelul Cuza. Într-o postare pe Facebook, politicianul moldovean a scris: “Casă de piatră pentru finii noștri, Paula și Corneliu! Să fiți Fericiți!” Postarea este urmată de două momente importante ale nunții, dansul mirilor și tortul miresei.

După nuntă, socrul mare a notat pe contul său de Facebook: “Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu binecuvântarea nașilor și sprijinul prietenilor, am putut organiza nunta copiilor noștri, Corneliu și Paula. Mulțumesc celor care au fost alături de noi și au jucat, laolaltă, mai multe seminții, români, sași, maghiari, italieni, belgieni, arabi. Toți sunt prietenii mei sau ai lui Corneliu. Le mulțumesc, din suflet, și celor care nu au mai ajuns la nuntă, pentru că, astfel, s-au creat locuri și pentru cei pe care nu i-am chemat, însă, au ținut să fie aici. La toți, vă urez multă sănătate, fericire și bucurii în suflet! Un tată aproape fericit!”

Când s-a jucat găina și, în final, la Perinița, în spectacol au intrat cele trei familii de rromi, finii lui Corneliu Bichineț, care au oferit mesenilor un spectacol de zile mari, specific nunților țigănești. Să vadă și colegii lui Corneliu de la Bruxelles cum se fac nunțile la rromi în România. Corneliu Bichineț, socrul mare, a scris pe Facebook, că acest eveniment a fost pata de culoare. “Pata de culoare, mai spre final, au constituit-o trei familii de rromi, care îmi sunt fini și au ținut să fie alături de noi și să se distreze în mod excepțional”, a scris Corneliu Bichineț. Și momentul de final, atunci când mireasa își intră în rolul de gospodină, iar mirele în rolul de cap de familie, a fost unul special. Așezați pe două scaune, mireasa cu șorț de bucătărie și basma pe cap, iar mirele cu pălărie de paie în cap, au asistat la o serie de dansuri țigănești.

Mirii, deși sunt funcționari la Parlamentul European, nu-și fac planuri de viitor la Bruxelles și spun că vor reveni în România.

Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Eugen Tomac PMP, #nas, #nunta, #fiu, #baron, #Vaslui, #PNL, #PRM, #PMP , #stiri Eugen Tomac