Romanul ingropat de viu isi povesteste cosmarul trait

Duminica, 14 August 2011, ora 21:28
5361 citiri
Romanul ingropat de viu isi povesteste cosmarul trait

Romanul care a scapat cu viata dupa ce a fost ingropat de viu pe insula Csepel din Budapesta povesteste cosmarul prin care a trecut, cum a reusit sa se dezgroape si sa fuga din locul plin de oameni ucisi pentru bani.

"Mi-au pus o franghie la gat, apoi mi-am pierdut instantaneu cunostinta. Mi-am revenit apoi pentru cateva momente. Stiam si simteam ca voi muri, am lesinat de mai multe ori. Incercau sa ma convinga ca nu voi pati nimic. In tot acest timp, unul dintre ei ma lovea fara incetare cu picioarele", a povestit romanul, la Realitatea Tv.

Dupa ce i-au pus franghia de gat, romanul avea un singur gand: sa se concentreze sa nu-si piarda respiratia. "Nici nu mai simteam durerea pentru ca imi canalizam ultimele forte ca sa pot respira si ca sa pot tine franghia departe de gat. Am incercat cu ultimele puteri sa strig dupa ajutor, dar sunetele scoase de mine nu aveau nicio noima", a mai declarat romanul supravietuitor.

Barbatul a reusit sa fuga si, dupa ce s-a luptat cu cainele atacatorilor, s-a intors la locuinta sa, de unde a alertat politia. In drum spre casa, el a cerut ajutorul mai multor oameni, dar niciunul nu a fost dispus sa il ajute.

Romanul de etnie maghiara a povestit, ulterior, unui corespondent al cotidianului Magyar Nemzet, ca sarbul, pe care il cunostea, l-a invitat sa o bea o bere cu prietenii sai - un cuplu fara adapost dintr-o padure. Cei trei l-au atacat si l-au obligat sa le dea cartile sale de credit si sa le dea codurile PIN. Dupa ce le-a spus codurile, suspectii l-au ingropat pe cetateanul roman, cu mainile legate la spate.

Prin declaratiile pe care le-a facut la politie, romanul a ajutat la prinderea sarbului si a cuplului de unguri, care se pare ca ar fi ingropat de vii mai multe persoane pe o insula din Budapesta, lasandu-le sa moara.

Politia maghiara si-a extins ulterior cercetarile si a arestat sase persoane in acest caz.

Victimele ar fi fost ingropate pana la gat pe o insula de pe Dunare, in timp ce agresorii le furau banii de pe carduri.

Sase suspecti au fost retinuti

Sase suspecti au fost retinuti de politia ungara sub acuzatia ca ar fi participat la uciderea a patru persoane in insula Csepel, din Budapesta.

Directorul Biroului National de Investigatii, Zoltan Csizner, a declarat intr-o conferinta de presa, ca suspectii apartin unei bande alcatuite din persoane fara adapost care isi fac veacul in zona impadurita de pe aceasta insula, informeaza Tanjug.

"Banda era in atentia politiei inca din luna aprilie. Liderul acesteia le-a spus anchetatorilor ca se afla pe teritoriul Ungariei din 2007 si ca este de orgine macedoneana, dar acest lucru nu a putut fi confirmat de vreun document oficial", a declarat Csizner.

Politia ungara a cerut si ajutor international, de la colegii din tarile vecine. Se crede ca acelasi grup criminal se face vinovat de mai multe crime. Trei dintre membrii bandei au fost arestati primavara trecuta pentru o serie de jafuri armate si se afla deja in spatele gratiilor.

Anchetatorii cred ca aceasta banda este responsabila si de uciderea a patru persoane, data in vileag de cetateanul roman in varsta de 30 de ani care, dupa ce a fost jefuit, batut si ingropat de viu pana la gat, a reusit sa scape si sa anunte autoritatile.

"Din descrierile acestuia reiese ca este vorba despre banda pe care o aveam in vizor. Liderul ei si alti doi adjuncti au fost arestati pe 4 august, iar alte trei persoane ulterior. In total avem sase suspecti in custodie", a precizat Csizner.

CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
Ciolacu "se jură" că n-a jucat la păcănele: "Am mai jucat poker. Acum joc Catan cu Grindeanu. Am jucat şah cu domnul Tudose" VIDEO
Ciolacu "se jură" că n-a jucat la păcănele: "Am mai jucat poker. Acum joc Catan cu Grindeanu. Am jucat şah cu domnul Tudose" VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României susţine că nu a jucat niciodată la păcănele. În schimb, liderul PSD joacă poker cu prietenii, Catan cu Sorin Grindeanu şi şah cu Mihai Tudose, care...
#roman ingropat viu insula Ungaria , #Ungaria