Game over pentru Super Mario
Europa / uniunea monetara
Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene, conduce joi ultima sa sedinta a Consiliului BCE. Un bilant al bancherului care a salvat singur moneda euro, dar care ramane o figura tragica. Nici nu trecusera noua luni de la preluarea sefiei BCE, cand Mario Draghi a rostit, la 26 iulie 2012, cuvintele care i-au asigurat un loc in cartile ...
Europenii, favorabili mai curand Uniunii Europene, si nu monedei unice (sondaj)
Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 23:20 - Europenii, favorabili mai curand Uniunii Europene, si nu monedei unice (sondaj)
Europa / uniunea monetara
O majoritate a europenilor considera ca apartenenta la Uniunea Europeana (UE) este un lucru bun pentru tara lor, dar si ca moneda unica euro nu aduce beneficiile scontate, releva un studiu de...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei uniunea monetara . Această zonă va concentra articolele categoriei Europa din Ziare.Com care au subiectul principal: uniunea monetara.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - uniunea monetara, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Europa , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.