Actorul care joacă lângă Eva Măruță rupe tăcerea: ”Nu e mare brânză...”

Vineri, 19 Ianuarie 2024, ora 16:22
20624 citiri
Actorul care joacă lângă Eva Măruță rupe tăcerea: ”Nu e mare brânză...”
Eva Măruță, în rol principal, alături de Alex Bogdan

Eva, fiica de 8 ani a cuplului Andra - Cătălin Măruță, este vedeta noului film care a apărut pe piață la începutul anului 2024 și care se află deja în fruntea box-office-ului românesc.

„Tati Part-Time” este filmul în care Eva Măruţă joacă alături de actorul Alex Bogdan. Comedia este regizată de BRomania (Matei Dima) şi Letiţia Roşculeţ.

Producţia a fost lansată în toate cinematografele din ţară la începutul anului, în data de 2 ianuarie, și urmăreşte relaţia dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan („Haita de acţiune”, „Mangaliţa”, „Mondenii”) şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

Comedia cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale a adus deja sute de mii de spectatori în sălile de cinema din întreaga ţară, aflându-se pe primul loc în box-office-ul românesc.

Din păcate, puștoaica Eva a devenit ținta a numeroase critici pe rețelele sociale, care i-au făcut pe părinții Cătălin Măruță și Andra să reacționeze la rândul lor.

Într-o primă reacție în această polemică, actorul Alex Bogdan a adus lămuriri atât despre prezența în film a Evei Măruță, cât și despre cariera sa.

„Cea mai mare provocare în a-i da viață lui Iustin a fost măsura. E primul meu rol de o asemenea anvergură. Apar aproape în toate cadrele din film și asta înseamnă o presiune fantastică. Publicul trebuie să țină cu personajul, altfel, filmul e degeaba. Am muncit mult să-mi găsesc măsura, să nu fac prea mult, să am un echilibru în joc, să nu plictisesc și să fiu mereu imprevizibil cumva.

M-a ajutat foarte mult relația cu Eva Măruță, pentru că era așa de mișto ce făcea pe set, încât mi-am găsit imediat relaxarea și, practic, am reacționat la tot ce făcea ea. Mi-am mutat atenția de pe mine, și m-am concentrat foarte mult la relația noastră. Cred că asta e cheia filmului și ceea ce îi dă atâta putere.

Nu înțeleg ce e aia celebritate. Eu ador să-mi fac meseria și atât. Nu e o țintă pentru mine să fiu cunoscut, ci doar să fiu foarte bun în rolurile pe care le fac. Nu mă descurc foarte bine cu faptul că acum sunt puțin mai cunoscut. Îmi place foarte mult anonimatul, să plutesc printre oameni fără să fiu oprit.

Pentru că sunt foarte timid, am și probleme în ultimul timp cu anxietatea și atunci când cineva mă mai oprește, pare că sunt arogant sau supărat. Nu mă simt în elementul meu. Cum sunt unii actori care adoră să fie în centrul atenției, să fie cunoscuți, așa sunt și unii mai speriați de bombe, care preferă mai degrabă liniștea și anonimatul.

Nu e mare brânză, suntem oameni diferiți și e important ca lumea să înțeleagă că dacă ești cunoscut, asta nu înseamnă neapărat că îți și place chestia asta la nebunie”, a declarat Alex Bogdan, pentru Avantaje.ro.

Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, apare cu faţa...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#Eva Maruta, #Alex Bogdan, #actor, #Film , #stiri media