Bill Clinton vorbește deschis despre existența OZN-urilor: ”Am făcut eforturi să aflu despre Roswell și Zona 51” VIDEO

Sambata, 18 Iunie 2022, ora 04:48
8003 citiri
Bill Clinton vorbește deschis despre existența OZN-urilor: ”Am făcut eforturi să aflu despre Roswell și Zona 51” VIDEO
Bill Clinton a vorbit la CBS despre existența extratereștrilor FOTO: CBS

În timpul unei emisiuni de televiziune realizate de James Corden la CBS și intitulată ”The Late Late Show”, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, a vorbit fără niciun fel de rezerve despre posibila existență a OZN-urilor, spunând că ”am încercat orice să aflăm despre Roswell și Zona 51”.

Clinton a declarat că i-a întrebat pe oamenii de știință despre probablitatea existenței vieții extraterestre în univers, iar aceștia i-au spus că sunt ”85-95% șanse” să fie adevărat, potrivit UPI.

Întrebat de către James Corden despre fenomenul OZN, Bill Clinton a sugerat că a analizat subiectul în timp ce era președinte al Statelor Unite. ”Am făcut orice efort să aflăm despre Roswell și am trimis oameni în Zona 51, pentru a ne asigura că acolo nu există extratereștri”.

NASA a făcut o descoperire neobișnuită: Obiect argintiu strălucitor găsit pe Marte de rover VIDEO

Când Corden l-a întrebat pe cina a trimis în Zona 51 din deșertul Nevada, o regiune secretă, Clinton a glumit: ”Oh, dacă ți-aș spune asta…”.

Tot în timpul interviului, Bill Clinton și-a amintit că a făcut o vizită la un telescop spațial din Hawaii, unde a vorbit cu o echipă internațională de oameni de știință, care lucra acolo.

Teorie neobișnuită a astronomilor: Există o lume invizibilă alături de noi VIDEO

Fostul președinte american i-a întrebat pe cercetători cu privire la posibilitatea să existe viață extraterestră în spațiul cosmic și dacă au argumente pentru asta. El a spus că ei au răspuns că au dovezi uriașe în legătură cu acest aspect, ei subliniind că probabilitatea să existe viață în spațiu este cuprinsă între 85 și 95%.

Bill Clinton, care a fost președinte al SUA, între anii 1993 și 2001, a spus că îi lipsește munca de la Casa Albă, pentru că i-a plăcut acest lucru. În plus, el a declarat că cel mai mult îi lipsește Air Force One, avionul prezidențial.

#existenta OZN, #existenta extraterestri, #OZN, #OZN extraterestri, #Bill Clinton, #James Corden, #CBS , #fenomen