Sotul meu m-a inselat pe Facebook... cu mine!

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 12:57
9238 citiri
Sotul meu m-a inselat pe Facebook... cu mine!
Foto: Realitatea TV

Stephanie Davies, o britanica de treizeci si ceva de ani, care isi suspecta sotul de infidelitate, si-a facut cont pe Facebook si a incercat sa il ademeneasca dandu-se drept o blonda de douazeci de ani. Rezultatul? Un divort urat, la finalul caruia fetita celor doi, de numai 15 luni, a ramas fara tata.

Stephanie si Simon erau casatoriti de sapte ani, iar in 2007 emigrasera in Australia. Gelozia se infiltrase de multa vreme in caminul lor. Asa ca, banuitoarea Stephanie a intrat in rolul "Laura Willsham", o superba blonda de 21 de ani, dornica sa ii castige prietenia pe Facebook nefericitului Simon, scrie Daily Mail.

"Ca sa nu imi dau de gol varsta, am studiat limbajul folosit de tineri in conversatiile online. Am invatat tot felul de prescurtari si am folosit de cateva ori greseli gramaticale, pentru a fi cat mai autentica", povesteste Stephanie.

Si i-a mers! Simon, in varsta de 44 de ani, a fost atat de fermecat de noua sa prietena incat, dupa cateva luni de la infiriparea relatiei cu ea, a trecut de la flirt la propuneri sexuale explicite.

Si ca si cum nu ar fi fost suficient, barbatul i-a marturisit "Laurei" ca este casatorit dar are deja o alta iubita, intentionand chiar sa divorteze cat de curand.

Punctul culminant al aceste intamplari triste a fost atins in seara in care "Laura" a acceptat sa se intalneasca cu "iubitul" ei, la aceeasi ora la care Simon trebuia sa se intalneasca si cu sotia lui. "A fost testul final, am vrut sa vad pe cine alege. Nu a ezitat nicio secunda, mie raspunzandu-mi ca are la acea ora o importanta intalnire de afaceri", isi reaminteste nefericita nevasta.

Socul a fost mare pentru bietul Simon, care a fost nevoit sa indure, atat online cat si in direct, dezvaluirea adevarului si reprosurile amare ale sotiei sale.

"Am descoperit astfel ca avea o viata complet paralela cu cea pe care o ducea alaturi de mine", povesteste Stephanie cu tristete, ramasa acum singura si cu un copil mic in brate.

Dupa doua luni de la divort, Simon s-a casatorit cu o australianca. Cea despre care ii scrisese "Laurei" pe Facebook ca ii este deja amanta si pentru care se gandise sa divorteze.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#sot infidel Facebook, #relatii internet, #divort relatii online , #stiri Facebook