Fairyconomie în bucătărie

Advertorial
Vineri, 22 Decembrie 2023, ora 15:22
2399 citiri
Fairyconomie în bucătărie
FOTO: youtil.ro

Fairy, brand emblematic P&G, continuă misiunea de a promova soluții inovatoare și care aduc valoare prin intermediul platformei Fairyconomie,. Prin acest demers, Fairy se angajează să educe și să inspire oamenii să adopte o abordare conștientă și sustenabilă în gestionarea resurselor în gospodărie.

Fairy oferă sfaturi practice pentru o gospodărie eficientă și responsabilă, inclusiv:

  1. Idei creative pentru a reutiliza resturile alimentare în mese noi și apetisante
  2. Informații despre importanța depozitării adecvate a alimentelor și menținerea temperaturii optime în frigider (0-5ºC);
  3. Crearea unei liste de cumpărături pentru o gestionare mai eficientă a timpului și a costurilor;
  4. Planificarea pe cât posibil a meselor pentru a achiziționa produsele necesare în cantități suficiente și pentru a evita risipa.

În plus, produsul Fairy își demonstrează eficacitatea prin caracteristicile cheie - spumă bogată pentru eliminarea grăsimii și o concentrație mai mare care ajută la o utilizare îndelungată. Fairy este o soluție eficace pentru spălarea vaselor, oalelor și tigăilor, precum și pentru menținerea strălucirii paharelor. În plus, Fairy surprinde cu puterea sa de curățare – îndepărtează reziduurile cu ușurință și redă vaselor strălucirea inițială.

Chef Adrian Hădean se alătură proiectului cu trei rețete economice pentru sărbători:

1. Mușchi umplut cu carne tocată și condimentă, gata să impresioneze papilele gustative:

Înfigeți o lingură de lemn în mușchi pentru a crea un canal. Umpleți cârnățarul cu amestec de carne tocată (porc, vită, cimbru, piper, sare, boia). Se umple mușchiul, se leagă cu sfoară și se condimentează cu chimen, ienibahar și piper. Coaceți la 160°C timp de 1,5 ore și apoi la 180°C timp de 30 de minute. Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia.

2. Tort cu mere, caramel și nuci, preparat cu ingrediente simple și delicioase:

Merele sunt importante – nici prea dulci, nici acre, nici prea tari și să nu fie mari. Se curăță merele, se taie și se așază în tavă unsă cu unt și presărată cu zahăr brun și alune. Se adaugă zahăr și miez de nucă și tot conținutul se coace la 200°C pentru un sfert de oră. Aluatul pentru blat include 130g făină, 130g zahăr, praf de copt și semințe de anason. Se amestecă gălbenușurile cu ulei și zahăr, apoi se adaugă făina și se încorporează spuma de albușuri. Se toarnă peste merele coapte și se coace la 180°C până trece testul cu scobitoarea. Se răcește, se răstoarnă pe un platou și se servește cu frișcă și fistic zdrobit.

3. Sarmale reinterpretate în cheie economică, cu umplutură bogată și gust autentic:

Umplutura constă în 500g pulpă de vită și 500g pastramă de oaie, tocate în mașina de tocat carne. Adăugați ceapă verde și unt (82% grăsime), 100-110g orez (la 1kg carne), ou, cimbru uscat, boia dulce, roșii pasate. Opțional: carne afumată, foi de dafin, vin – trebuie să fie plăcut la băut, altfel nu va fi gustos nici în mâncare. Căliți ceapa și orezul în unt, adăugați la carne, apoi ou, cimbru, boia, roșii; amestecați bine. Într-o oală, așezați varză tocată, cârnat afumat sau slănină, cimbru, foi de dafin, apoi un strat de sarmale. Repetați adăugând bulion între straturi. Adăugați cârnat, cimbru, foi de dafin. Turnați vin alb și pastă de roșii diluată cu apă. Acoperiți cu hârtie de copt, coaceți 3 ore la 150°C.

Fairy și Chef Adrian Hădean vă urează sărbători fericite și poftă bună!

Despre Procter & Gamble

P&G deservește consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de încredere, de calitate și superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® și Tide®. Comunitatea P&G desfășoară operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vă rugăm să vizitați http://www.pg.com pentru noutăți și informații suplimentare despre P&G și brandurile sale.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
#fairy, #economie, #bucatarie, #spalare vase , #stiri life style