5 lucruri pe care bărbații trebuie să le facă pentru a întâlni femeia visurilor. "Pot descoperi un impostor de la distanță”

Sambata, 24 Februarie 2024, ora 15:38
4231 citiri
5 lucruri pe care bărbații trebuie să le facă pentru a întâlni femeia visurilor. "Pot descoperi un impostor de la distanță”
Tineri care au ieșit la o cafea FOTO Pixabay

Forumurile de pe Reddit sunt pline de plângeri de la bărbați frustrați care spun că renunță la iubire pentru că sexul frumos nu le acordă atenție.

Un studiu din 2009 a descoperit că femeile evaluează 80% dintre bărbați ca fiind neatractivi sau "sub medie", în timp o majoritate covârșitoare a femeilor concurează pentru cei mai buni 20% dintre bărbați.

Aceste statistici i-au făcut pe mulți bărbați să simtă că este imposibil să obțină măcar un număr de telefon, cu atât mai puțin să cucerească femeia visurilor lor.

Niko Emanuilidis are 30 de ani și conduce The Daddy Academy, o platformă online de sfaturi pentru întâlniri care se bucură de peste 220.000 de urmăritori.

Într-un interviu acordat The Post, Emanuilidis a spus că există cinci pași practici pe care orice bărbat îi poate urma pentru a deveni atractiv pentru femei - iar toți aceștia contribuie la sporirea încrederii în sine.

Iată sfaturile care ar transforma un bărbat marginalizat într-un burlac eligibil.

Dedică-te unei pasiuni care să-ți ofere un scop

Potrivit lui Emanuilidis, nu există dezamăgire mai mare pentru o femeie decât un bărbat lipsit de ambiție și scop.

Soluția: fă ceva cu pasiune în afara orelor tale de muncă obișnuite. Cu atât mai bine dacă acesta ar putea deveni potențial un loc de muncă cu normă întreagă.

"Acesta este cu adevărat numărul unu", a declarat Emanuilidis. "Să te construiești ca bărbat prin pasiunea din viața ta."

Fie că este vorba de pictură, de a cânta la un instrument, de a-ți îmbunătăți abilitățile culinare sau chiar de colecționarea de antichități, femeile răspund bărbaților care au o intensitate în legătură cu un interes.

"Acolo unde îți pui pasiunea și energia, în cele din urmă vei găsi o modalitate de a o monetiza", a adăugat expertul în dating, spunând: "Femeile răspund cu adevărat la acea ambiție."

Prezintă cea mai bună versiune fizică a ta

Ar putea suna superficial, dar arătând cea mai bună formă a ta înseamnă că te vei simți și tu la fel de bine - și vei proiecta acea energie atractivă și în exterior.

"Nu trebuie să fii culturist, dar fiecare bărbat ar trebui să se străduiască să fie în cea mai bună formă fizică sau versiunea care îi aduce încredere atunci când se uită în oglindă", a explicat Emanuilidis.

Guru-ul în domeniul întâlnirilor a afirmat că exercițiile regulate te transformă și "necesită disciplină, consecvență și alte calități care fac un partener excelent".

Deci, băieți, va trebui să vă ridicați de pe canapea - și să mergeți la sală.

Va trebui, de asemenea, să-ți actualizezi garderoba, să te asiguri că ești bine îngrijit și să acorzi atenție igienei tale.

"Miroși frumos, aranjează-ți părul, tunde-ți barba", a spus Emanuilidis. "Și nu uita de o respirație proaspătă."

Cultivă-ți inteligența emoțională

"Fiecare bărbat ar trebui să facă terapie sau ar trebui să fi făcut măcar puțin coaching de viață", spune Emanuilidis, care a fost intervievat de Post.

"Experiența masculină este complexă - avem tendința să ținem multe lucruri înăuntru, nu împărtășim multe emoții, și asta se traduce în viața ta de întâlniri", a explicat el.

Potrivit expertului, femeile răspund bărbaților care sunt conștienți de sine, introspectivi și în contact cu emoțiile lor.

Și chiar dacă terapia sau coaching-ul de viață nu te ajută să cucerești o femeie visată, te va ajuta să o păstrezi odată ce ești într-o relație.

"Până la urmă, blocajele [emoționale] se vor arăta", a spus guru-ul.

Extinde-ți cercul social

Având în vedere că mulți bărbați găsesc întâlniri prin rețelele lor sociale, este important să te înconjori de tipul de oameni care te-ar putea ajuta să-ți întâlnești partenera ideală.

Dacă vrei să te ridici la un nivel superior, practic "trebuie să schimbi felul cum arată viața ta", a spus fondatorul Daddy Academy pentru The Post.

Emanuilidis oferă modalități de a-ți face noi prieteni și cunoștințe.

Urmărirea proiectelor pasionale și mersul la sală sunt oportunități sociale potențiale - așa că nu le risipi.

Și odată ce ai noua ta gașcă, ieși în lume.

"Una dintre cheile pentru a întâlni și atrage femei este, de fapt, să vorbești cu femeile", a spus Emanuilidis.

Fii autentic

Să fii bărbat dorit nu înseamnă să te schimbi complet, insistă Emanuilidis, ci mai degrabă să îmbunătățești ceea ce ești deja.

"Niciodată nu vrei să schimbi cine ești în esența ta; asta te face unic", a declarat el.

De fapt, femeile pot descoperi un impostor de la distanță - și este un dezavantaj instantaneu.

"Este vorba despre îmbunătățirea autenticității tale", a afirmat guru-ul în domeniul întâlnirilor, adăugând că toate sfaturile sale sunt despre "hrănirea încrederii în sine" pentru a-ți permite să-ți pui în valoare sinele unic.

Șoigu îi promite lui Putin, după arestarea adjunctului său, că armata rusă va cuceri două orașe importante din Ucraina
Șoigu îi promite lui Putin, după arestarea adjunctului său, că armata rusă va cuceri două orașe importante din Ucraina
Dictatorului rus Vladimir Putin i s-a promis că Rusia va câștiga victorii foarte importante pe frontul din Ucraina în această vară. O astfel de promisiune ar fi fost făcută de ministrul...
Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul ucrainean a aprobat reglementări care interzic temporar bărbaţilor de vârstă militară să solicite paşapoarte în străinătate, înăsprind şi mai mult restricţiile în...
#Femei, #barbati, #cucerire, #metode, #schimbari , #stiri magazin