O fetiță de 2 ani a murit în timpul vacanței în Turcia alături de familie, după ce a fost diagnosticată greșit cu amigdalită

Miercuri, 08 Noiembrie 2023, ora 11:42
3876 citiri
O fetiță de 2 ani a murit în timpul vacanței în Turcia alături de familie, după ce a fost diagnosticată greșit cu amigdalită
Panoramă de la balconul unui hotel din Turcia FOTO captură YouTube

O fetiță în vârstă de doi ani a decedat în timpul unei vacanțe în Turcia după ce un medic a eșuat de două ori în a depista apendicita, ceea ce a condus la septicemie fatală, conform unui prieten al familiei.

Isla Sutcliffe, din Jersey, se afla în vacanță alături de părinții ei și de sora sa când a început să se simtă rău brusc și a fost tratată de un medic de la hotelul lor.

Se pare că doctorul a ignorat boala și a diagnosticat-o drept amigdalită, în ciuda îngrijorării mamei că micuța avea dureri în burtă, nu în gât, scrie Dailymail.

După ce starea fetiței s-a înrăutățit a doua zi, când ar fi trebuit să zboare spre casă, părinții ei, Ryan Sutcliffe și Laura Carolan, au dus-o la spital, unde s-au întâlnit cu același medic de la hotel.

Prietenii familiei spun că medicul a insistat că Isla era aptă să fie externată și să călătorească înapoi spre casă în acea noapte, oferindu-i Nurofen.

Cu toate acestea, la aeroport, Isla s-a simțit rău și a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță.

"Starea Islei s-a deteriorat drastic, iar o ambulanță a trebuit să o ducă la spital de la aeroport, unde s-a aflat că suferea de apendicită și septicemie. Apoi, apendicele s-a rupt, rezultând o tragedie inimaginabilă. Familia se va întoarce în curând acasă, în Jersey.

Isla a adus atât de multă bucurie în viața celor care au cunoscut-o. Zâmbetul ei radiant și spiritul său vor rămâne mereu în inimile noastre", a relatat Taylor Kearns, o apropiată a familiei.

Aceasta a organizat o campanie GoFundMe pentru a sprijini familia după moartea Islei și a strâns peste 20.000 de lire sterline.

"În timp ce nu putem ușura povara emoțională, putem ajuta la reducerea stresului financiar care vine odată cu o astfel de pierdere neașteptată.

Astfel de tragedii sunt de neimaginat, iar nicio familie nu ar trebui să treacă prin asemenea suferință, cu atât mai puțin într-o țară străină, departe de toți membrii familiei și prieteni, știind că ar fi putut fi salvată dacă nu ar fi fost îngrijirea medicală proastă și diagnosticul greșit.

Scopul acestei campanii GoFundMe este de a strânge fonduri pentru a ajuta familia cu călătoria, înmormântarea și cheltuielile curente pe care le au în această perioadă incredibil de dificilă. Ultimul lucru pe care îl dorim este să îi facem să se îngrijoreze de chestiunile financiare în timp ce trec prin procesul de doliu.

Contribuția dumneavoastră generoasă va face o diferență semnificativă. Fiecare donație, indiferent de mărimea ei, va ajuta în a onora memoria Islei și a-i oferi un adio demn. Susținerea dumneavoastră va ajuta familia să se concentreze pe vindecare și să-și găsească puterea unul în celălalt", a explicat prietena familiei.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#fetita moarta, #vacanta Turcia, #diagnostic gresit, #amigdalita, #apendicita, #septicemie , #stiri internationale