Un fotograf a depus plângere împotriva tatălui lui Taylor Swift după ce l-a lovit cu pumnul în coaste

Marti, 27 Februarie 2024, ora 10:02
1475 citiri
Un fotograf a depus plângere împotriva tatălui lui Taylor Swift după ce l-a lovit cu pumnul în coaste
Cântăreața Taylor Swift Foto: X/Taylor Swift

Poliția a anunțat că un fotograf s-a plâns că a fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift. A fost deschisă o anchetă, scrie AFP.

Fotograful spune că a fost lovit cu pumnul în coaste.

„Poliţia a fost informată că un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost acuzat că a agresat un bărbat în vârstă de 51 de ani la Neutral Bay Wharf”, un terminal de feribot din nordul oraşului Sydney, „înainte de a părăsi locul faptei”, a declarat Alicia McCumstie, o purtătoare de cuvânt a poliţiei. „Bărbatul mai tânăr a raportat incidentul şi ancheta este în curs de desfăşurare”, a adăugat ea.

Poliţia australiană nu obişnuieşte să facă publică identitatea celor care fac obiectul unei anchete. Dar o sursă din cadrul poliţiei şi presupusa victimă, fotograful Ben McDonald, au declarat pentru AFP că este vorba de tatăl vedetei pop, Scott Swift.

McDonald a declarat că îi făcea fotografii lui Taylor Swift pe un iaht în portul Sydney după turneul acesteia în oraş când, potrivit acestuia, cei din staful cântăreţei au ridicat o umbrelă în faţa lui pentru a-l împiedica să continue, în timp ce cântăreaţa cobora spre dig pentru a urca într-o maşină.

După ce a plecat, fotograful spune că a fost „lovit cu pumnul în coaste” de un bărbat. „Nu am ştiut cine era, dar m-am uitat la fotografii şi l-am văzut ţinând-o de mână pe Taylor şi era tatăl ei”, a continuat el. „A fost un şoc, nu mi s-a întâmplat niciodată în 26 de ani”, a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al lui Taylor Swift a reacţionat la această acuzaţie spunând că pe malul mării au avut loc îmbrânceli şi un comportament agresiv din partea unor persoane neidentificate.

„Doi indivizi s-au apropiat agresiv de Taylor şi au ameninţat că vor arunca un angajat în apă”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

Cu toate acestea, el nu a comentat presupusa agresiune a tatălui vedetei şi nici nu a răspuns la solicitările de clarificare a faptelor.

Megastarul se află în prezent în mijlocul turneului său mondial "Eras Tour", care ar trebui să adune în total două miliarde de dolari încasări, după ce anul trecut a depăşit deja bariera simbolică a miliardului de dolari, o premieră în istoria muzicii.

Ea urmează să ajungă la Singapore în această săptămână pentru alte concerte din turneu.

Poliţia a refuzat să spună dacă Scott Swift a fost contactat sau interogat înainte de plecarea trupei.

Pe reţelele de socializare, fanii cântăreţei au luat rapid apărarea celui pe care unii îl numesc „Papa Swift”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un bărbat s-a autoincendiat în fața tribunalului în care se desfășoară procesul lui Trump. Imagini surprinse din momentul incidentului VIDEO
Un bărbat s-a autoincendiat în fața tribunalului în care se desfășoară procesul lui Trump. Imagini surprinse din momentul incidentului VIDEO
Un bărbat și-a dat foc chiar în fața tribunalului unde se desfășoară procesul lui Donald Trump. Potrivit unui oficial de rang înalt din cadrul forțelor de ordine, bărbatul a intrat...
Demonstrație de forță. SUA prezintă 12 bombardiere nucleare invizibile și promite că sunt „pregătite să lovească oriunde și oricând“
Demonstrație de forță. SUA prezintă 12 bombardiere nucleare invizibile și promite că sunt „pregătite să lovească oriunde și oricând“
SUA și-au adunat aproape întreaga flotă de bombardiere nucleare invizibile într-o masivă demonstrație de forță, în timp ce Orientul Mijlociu se află pe muchie de cuțit. B-2 Spirits -...
#fotograf, #plangere, #agresiune, #Tata, #Taylor Swift, #ancheta politie, #SUA , #showbiz