Un fotograf a depus plângere împotriva tatălui lui Taylor Swift după ce l-a lovit cu pumnul în coaste

Marti, 27 Februarie 2024, ora 10:02
1475 citiri
Un fotograf a depus plângere împotriva tatălui lui Taylor Swift după ce l-a lovit cu pumnul în coaste
Cântăreața Taylor Swift Foto: X/Taylor Swift

Poliția a anunțat că un fotograf s-a plâns că a fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift. A fost deschisă o anchetă, scrie AFP.

Fotograful spune că a fost lovit cu pumnul în coaste.

„Poliţia a fost informată că un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost acuzat că a agresat un bărbat în vârstă de 51 de ani la Neutral Bay Wharf”, un terminal de feribot din nordul oraşului Sydney, „înainte de a părăsi locul faptei”, a declarat Alicia McCumstie, o purtătoare de cuvânt a poliţiei. „Bărbatul mai tânăr a raportat incidentul şi ancheta este în curs de desfăşurare”, a adăugat ea.

Poliţia australiană nu obişnuieşte să facă publică identitatea celor care fac obiectul unei anchete. Dar o sursă din cadrul poliţiei şi presupusa victimă, fotograful Ben McDonald, au declarat pentru AFP că este vorba de tatăl vedetei pop, Scott Swift.

McDonald a declarat că îi făcea fotografii lui Taylor Swift pe un iaht în portul Sydney după turneul acesteia în oraş când, potrivit acestuia, cei din staful cântăreţei au ridicat o umbrelă în faţa lui pentru a-l împiedica să continue, în timp ce cântăreaţa cobora spre dig pentru a urca într-o maşină.

După ce a plecat, fotograful spune că a fost „lovit cu pumnul în coaste” de un bărbat. „Nu am ştiut cine era, dar m-am uitat la fotografii şi l-am văzut ţinând-o de mână pe Taylor şi era tatăl ei”, a continuat el. „A fost un şoc, nu mi s-a întâmplat niciodată în 26 de ani”, a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al lui Taylor Swift a reacţionat la această acuzaţie spunând că pe malul mării au avut loc îmbrânceli şi un comportament agresiv din partea unor persoane neidentificate.

„Doi indivizi s-au apropiat agresiv de Taylor şi au ameninţat că vor arunca un angajat în apă”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

Cu toate acestea, el nu a comentat presupusa agresiune a tatălui vedetei şi nici nu a răspuns la solicitările de clarificare a faptelor.

Megastarul se află în prezent în mijlocul turneului său mondial "Eras Tour", care ar trebui să adune în total două miliarde de dolari încasări, după ce anul trecut a depăşit deja bariera simbolică a miliardului de dolari, o premieră în istoria muzicii.

Ea urmează să ajungă la Singapore în această săptămână pentru alte concerte din turneu.

Poliţia a refuzat să spună dacă Scott Swift a fost contactat sau interogat înainte de plecarea trupei.

Pe reţelele de socializare, fanii cântăreţei au luat rapid apărarea celui pe care unii îl numesc „Papa Swift”.

Quarterly Report - Editia 4

Un elev de 10 ani s-a sinucis deoarece colegii râdeau de el că purta aparat dentar și ochelari. „Școala știa că se întâmpla acest lucru” VIDEO
Un elev de 10 ani s-a sinucis deoarece colegii râdeau de el că purta aparat dentar și ochelari. „Școala știa că se întâmpla acest lucru” VIDEO
Un elev de 10 ani din SUA s-a sinucis, după ce a fost victima bullying-ului la școală, dar și pe rețelele sociale. Colegii râdeau de el că poartă ochelari și aparat dentar. Părinții...
Moscova testează componente pentru arme anti-satelit, susțin oficiali americani
Moscova testează componente pentru arme anti-satelit, susțin oficiali americani
Rusia a lansat în februarie 2022 un satelit în spațiu care este conceput pentru a testa componente pentru o potențială armă antisatelit care ar putea transporta un dispozitiv nuclear, au...
#fotograf, #plangere, #agresiune, #Tata, #Taylor Swift, #ancheta politie, #SUA , #showbiz