Oprea: PSD si UNPR apara in continuare interesul national. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 11:59
2914 citiri
Oprea: PSD si UNPR apara in continuare interesul national. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepremierul si seful UNPR Gabriel Oprea a tinut un discurs, duminica, la Congresul PSD, in care a vorbit despre buna colaborare dintre partidul sau si cel al social-democratilor in interesul national al Romaniei.

"Ma adresez celui mai mare si puternic partid din Romania. Va multumesc pentru colaborarea ireprosabila pe care PSD si UNPR au avut-o in ultimii ani. Am aratat ca suntem oameni de cuvant, cu principii si valori solide si parteneri pe termen lung pentru Romania. Va multumesc pentru responsabilitatea si eficienta Guvernului condus de Victor Ponta. Am aratat ca impreuna stim sa generam crestere economica, sa ducem aceasta crestere in buzunarul fiecarui roman, ca impreuna stim sa gestionam situatia din educatie, sanatate si celelalte domenii vitale pentru Romania.

Aceasta guvernare a facut bine Romaniei, este o realitate validata de cifrele care atesta cresterea economica si cresterea nivelului de trai al romanilor. Eu ma bucur ca UNPR face parte din aceasta echipa si sunt mandru ca am contribuit la rezultatele guvernarii", a declarat Gabriel Oprea la Sala Palatului, in fata a mii de social-democrati adunati sa isi aleaga conducerea.

Congres PSD: Social-democratii isi aleg noua conducere - LIVE

Ministrul Apararii a precizat ca ziua duminica este importanta pentru PSD, dar si pentru intreaga societate. Oprea l-a felicitat pe presedintele PSD, pe "prietenul" Liviu Dragnea, "pentru alegerea in fruntea celui mai mare partid din romania" si i-a urat succes.

"Va felicit pentru demonstratia de forta si buna organizare prin alegerea presedintelui de catre toti membrii de partid. Felicitari si pentru dvs., toti membrii PSD, pentru ca aveti in echipa de conducere atat oameni cu experienta solida, cat si tineri energici si plini de entuziasm. Acestea sunt principalele arme in bataliile politice si electorale de anul viitor. Se vor vedea in rezultatele de la alegerile locale si parlamentare de anul viitor", a continuat Oprea.

Vicepremierul a adaugat ca PSD si UNPR impreuna inseamna mai mult decat separat, asigurand ca cele doua partide vor apara in continuare interesul national al Romaniei.

"In ceea ce ma priveste, stiti ca ma tin de cuvant, am ales ce era corect, nu ce era avantajos, pentru ca cred sincer in parteneriatul dintre PSD si UNPR, impreuna insemnam mai mult decat am insemna separat. (...) Imi doresc ca interesul national, prosperitatea si siguranta romanilor sa fie aparate de noi in continuare. Asa sa ne ajute Dumnezeu", a conchis Gabriel Oprea, in aplauzele social-democratilor.

Dragnea, despre viitorul presedinte executiv al PSD: Am aceleasi asteptari pe care le-a avut Ponta de la mine

Zgonea, la Congresul PSD: Sunt acelasi om loial pe care se poate baza presedintele partidului

La Congresul PSD de duminica, social-democratii isi vor alege noua conducere si vor vota noile modificari ale Statului partidului, stabilite vineri in Comitetul Executiv. Sunt 21 de candidati pentru 14 functii de vicepresedinte, dintre care 15 barbati si sase femei, iar pentru a doua functie in partid, cea de presedinte executiv, s-au inscris doi candidati, Valeriu Zgonea si Constantin Nita.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Oprea Congres PSD, #Oprea parteneriat PSD UNPR, #Oprea interes national , #UNPR
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Poza Gusper
Gusper
rank 3
Interesul natzional inseamna un guvern stabil intr-o Europa plina