Ziare.com
Home > Personalitati > Gheorghe Falca
Gheorghe Falca
Gheorghe Falca si-a lansat o carte laudata de Predoiu si prefatata de Rares Bogdan

Sambata, 15 Februarie 2020, ora 19:33

Gheorghe Falca si-a lansat o carte laudata de Predoiu si prefatata de Rares Bogdan

Gheorghe Falca / europarlamentar

Europarlamentarul liberal Gheorghe Falca si-a lansat, sambata, volumul "Curajul de a prinde o stea cazatoare", aparut la Editura Curtea Veche, o carte de insemnari politice, care dezvaluie modul in care gandeste autorul, un om politic de dreapta. "E o carte de insemnari politice, plecata din modul in care m-am manifestat in 2013, in care cititorul descopera modul in care un om politic de dreapta gandeste, o combinatie de crestin-democratie cu ceea ce inseamna societatea liberala, o anumita gandire a ceea ce inseamna astazi natiunile in interiorul Uniunii Europene", a declarat Falca, cu acest prilej. Potrivit acestuia, volumul cuprinde si un capitol cu noua reguli de manifestare a politicienilor de dreapta - Nu te teme, indrazneste; Fii prezent; Infatiseaza-te celorlalti in cea mai buna varianta a ta; Asuma-ti proiecte si du-le la bun sfarsit; Entuziasmeaza-ti sustinatorii; Identifica-ti cu precizie adversarul si supune-l unor ...

4 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gheorghe Falca, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Gheorghe Falca
Gheorghe Falca
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gheorghe Falca, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 

Citeste despre:

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor