În grădinițele din Rusia copiii învăță să voteze ”corect” cu Putin. Interviul cu Tucker Carlson a devenit material didactic VIDEO

Miercuri, 20 Martie 2024, ora 11:09
2290 citiri
În grădinițele din Rusia copiii învăță să voteze ”corect” cu Putin. Interviul cu Tucker Carlson a devenit material didactic VIDEO
Elevii urmăresc fragmente din interviul lui Putin FOTO Telegram

Într-o grădiniță din regiunea Murmansk a Federației Ruse au avut loc „alegeri prezidențiale”, iar în școli s-au ținut lecții despre războiul din Ucraina bazate pe interviul lui Putin cu propagandistul Tucker Carlson, scrie publicația Astra.

Grădinița „Rosinka” din orașul Polari Zori a publicat fotografii și videoclipuri de la așa-numitele „alegeri Putin”, pe care educatorii le-au organizat pentru copiii din grupa mare (5-6 ani).

„Pe 15 martie a avut loc un eveniment foarte important în grupa de seniori. Copiii au primit pașapoarte și își doreau foarte mult să participe la alegerile prezidențiale din Rusia. Deși pașapoartele nu sunt oficiale, a fost un eveniment important pentru copii, iar aceștia l-au tratat foarte responsabil”, scrie pagina oficială a grădiniței de pe rețeaua de socializare VKontakte.

Potrivit rezultatelor „alegerilor”, dictatorul rus Vladimir Putin a câștigat detașat. Leonid Sluțky a primit două voturi, Nikolai Kharitonov - unul. Niciunul dintre copii nu a votat pentru candidatul Davankov.

Între timp, în școlile Federației Ruse, din 11 martie, se organizează un joc numit „Din Rusia în Rusia”. Elevii urmăresc fragmente din interviul lui Putin, apoi răspund la întrebări.

„În primul rând, elevii urmăresc fragmente din interviul lui Putin cu jurnalistul american Tucker Carlson, apoi răspund la întrebări, care sunt împărțite pe categorii: „Despre sensul inițial al cuvântului „ucrainean”, „Despre includerea actualelor pământuri ucrainene în Rusia", "Despre condițiile preliminare pentru începerea SVO (operațiunea specială - n.red)", "Despre motivele începerii SVO și neîndeplinirea acordurilor de la Minsk", "Cu privire la sancțiunile SUA și creșterea economiei ruse", " Reîntregirea se va întâmpla?”.

Reamintim că Putin a primit un nou mandat de președinte al Federației Ruse. După procesarea 100% din voturi, potrivit Comisiei Electorale Centrale a Rusiei, Putin primește 87,28% din voturi. Prezența la vot la alegeri a fost de 77,44%.

Oponenții dictatorului au obținut împreună mai puțin de 13% din voturi: Nikolai Haritonov - 4,31%, Vladislav Davankov - 3,85%, Leonid Sluțky - 3,20%.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Obsesiile lui Vladimir Putin: cum vede lumea în care trăiește și reacționează. Analiza unui psiholog rus
Obsesiile lui Vladimir Putin: cum vede lumea în care trăiește și reacționează. Analiza unui psiholog rus
Dacă Vladimir Putin ar fi fost doar un pensionar militar care joacă domino și nu președintele Rusiei, lumea sa interioară ar fi fost importantă doar pentru rudele sale, pe care le-ar fi...
#gradinita, #Rusia, #votare, #Vladimir Putin, #interviu, #Tucker Carlson, #material, #didactic , #Rusia