Horoscop zilnic. Marți, 9 ianuarie. Zodia care primește banii așteptați de mult timp

Marti, 09 Ianuarie 2024, ora 07:00
21633 citiri
Horoscop zilnic. Marți, 9 ianuarie. Zodia care primește banii așteptați de mult timp
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Ti se propune sa incerci unele manevre pe ascuns, pentru a-ti putea realiza planurile. Ar fi bine sa nu dai curs acestui sfat, care ti-ar putea aduce multe neplaceri. Oricum, in curand, iti va merge mult mai bine, asa ca nu are rost sa te complici.

Taur: Te tenteaza sa iesi la cumparaturi pentru ati satisface unele mofturi, dar esti constient ca situatia ta financiara nu iti permite o astfel de nebunie. Ar fi bine sa iti faci mai putine calcule; sansa iti surade, asa ca vei face rost de banii necesari.

Gemeni: Daca vei ocoli adevarul cu buna stiinta, asa cum intentionezi, nu vei avea nici un avantaj, iar popularitatea ta se va deprecia simtitor. In definitiv, dai dovada de suficient de multa inventivitate, pentru a face fata onorabil, oricarei situatii aparute.

Rac: Esti in verva si hotarat sa rezolvi tot ce iti iese in cale. Mai ales la serviciu vei avea un randament deosebit, spre bucuria colegilor, care vor beneficia si ei de ajutorul tau. Ai putea lua acum o decizie pentru viitor.

Leu: Rabdarea si perseverenta se cer a fi puse pe primul plan, caci visele pe care ti le-ai facut nu prea au sorti de izbanda. Nu ai insa nici un motiv sa va impacientezi, caci ai timp suficient la dispozitie. Iar daca energia ta este foarte mare, ai putea sa te preocupi de un sport.

Fecioara: Vei primi o suma de bani pe care o astepti de mai mult timp. Esti cam obosit, dar ideile pe care le ai te ajuta sa te descurci fara probleme. Cel mai favorizat ramane totusi domeniul intelectual, in care poti avea o realizare deosebita.

Balanta: Este momentul sa faci schimbarile pe care le doresti in apartament, caci gustul tau atinge perfectiunea. Unul dintre parinti va avea o realizare, ceea ce te va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va creste simtitor si acest lucru iti creeaza o stare de nesiguranta.

Scorpion: Ai putea incerca o reconciliere cu partenerul de viata. Problemele de cuplu sau cele nascute de asocieri pot fi cu usurinta rezolvate. Solutiile pe care le gasesti acum dau satisfactii multiple tuturor celor implicati.

Sagetator: Relatiile tale cu sefii ar putea fi mai tensionate daca vei refuza delegatia pe care ti-o propune. Si apoi, drumurile ti-au placut intotdeauna; nu ai nici un motiv acum sa ramai acasa. Totusi, chiar daca pleci, chiar daca nu, fii atent la ce faci cu banii.

Capricorn: Corectitudinea si seriozitatea de care dai dovada te fac foarte apreciat de cei din jur. Vei avea astazi ocazia sa iti largesti cercul de prieteni, ceea ce este in conformitate cu dorintele tale. O persoana cu functie iti promite un ajutor substantial.

Varsator: Dorinta ta de o mai mare independenta ii socheaza pe cei din jur, care iti dau niste replici cam dure. Daca doresti sa iti impui punctul de vedere, incerca sa fii mai diplomat si sa o iei mai pe ocolite. Eventual, lasa loc pentru a continua discutia si maine.

Pesti: Ai de facut o multime de drumuri, care par a nu se mai termina. Daca iti ramane timp, ai putea incerca sa iti rezolvi corespondenta. Intelegerile scrise sau verbale au toate sansele sa se realizeze in cel mai scurt timp. Starea generala este mai putin buna.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic