Horoscop saptamanal: 11-18 ianuarie 2016

Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 15:17
6580 citiri
Horoscop saptamanal: 11-18 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Capricorn

Esti foarte puternic si datorezi totul Soarelui, lui Mercur si lui Pluto, care iti ofera un impuls de care aveai nevoie de ceva timp. Te-ai temut sa faci un pas mare, dar acum a venit momentul si este cel potrivit.

Varsator

Ai preferat sa stai mereu in spatele scenei si sa ii lasi pe altii sa culeaga laurii, dar acum consideri ca a venit si randul tau si incepi sa iesi la lumina. Iti place aceasta postura si vrei sa continui in acest fel.

Pesti

Esti foarte popular in toate cercurile in care te invarti, iar acest lucru se datoreaza si faptului ca in ultima vreme ai cunoscut multe persoane care au invatat cate ceva de la tine, dar si tu de la ele. Nativii singuri au mari sanse sa inceapa o poveste de dragoste.

Berbec

Saptamana aceasta va fi senzationala pentru nativii berbeci atat la locul de munca, cat si in privinta sanatatii. Ai facut o schimbare in stilul de viata si acum incepi sa observi imbunatatirile. In ultimele zile o sa primesti o veste buna din punct de vedere financiar.

Taur

Fara indoiala se vor ivi cateva oportunitati foarte interesante in cariera, dar trebuie sa fii foarte atent si sa ceri cat mai multe detalii. Ai sanse mari sa calatoresti in alt oras sau poate chiar tara. Trebuie sa ai mai multa rabdare cu cei din familie.

Gemeni

Urmeaza o perioada favorabila cu privire la mosteniri sau bani pe care i-ai imprumutat si pe care trebuie sa ii primesti inapoi. Daca vrei sa faci un credit bancar, acum este momentul. Primesti ceva la ce nu te astepti de la partenerul de viata sau de la cineva care vrea sa iti fie mai mult decat un simplu prieten.

Rac

Parteneriatele si relatiile cu prietenii sunt favorizate in aceasta saptamana si o sa interactionezi excelent. Esti intr-o forma maxima, iar cei care te cunosc pot fi recunoscatori ca te au in cercul de prieteni. Te folosesti de niste relatii pentru a obtine ceva la slujba.

Leu

Multe vibratii pozitive in viata leilor si este foarte posibil sa apara o calatorie in interesul slujbei. Dezvolti o idee de afacere mai veche si primele semne sunt excelente. Primesti o invitatie interesanta la un eveniment social.

Fecioara

Este o saptamana fantastica pe toate planurile pentru fecioare. Poti sa incepi sa faci planuri de vacanta, pentru ca un amic iti ofera o idee inedita pentru petrecerea concediului din acest an.

Balanta

Casa ta are nevoie de atentia ta. Ai ignorat activitatile casnice si acum este nevoie sa te concentrezi pe ele. Mai ales, ca o sa primesti vizita unor rude cam pretentioase. Te intereseaza informatiile legate de piata imobiliara sau cele ce privesc masinile, semn ca vrei sa faci o schimbare.

Scorpion

Ai multa energie pozitiva si inca din prima zi a saptamanii iti faci planurile pentru a o consuma. Planifici ceva interesant pentru weekend, dar pana atunci bifezi cateva reusite la birou. Scapi de o sarcina ce nu iti placea si incepi un proiect care te atrage mai mult.

Sagetator

Se ivesc cateva ocazii in urma carora o sa obtii niste bani daca esti atent si faci alegerile potrivite. Primesti unda verde pentru a pune in aplicare un plan mai vechi. Se anunta cateva tranzactii financiare importante.

Horoscop realizat de Zaza

Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
#horoscop saptamanal ianuarie, #horoscop ianuarie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016