Horoscop dragoste: 7-13 martie

Duminica, 06 Martie 2011, ora 08:00
3063 citiri
Horoscop dragoste: 7-13 martie
Foto: Ziare.com

Pesti

Relatia personala ajunge intr-un punct in care esti nevoit sa iei o decizie clara. Fie ca este vorba despre o eventuala despartire, fie ca este vorba despre o nunta, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a spune concluzia si a face urmatorul pas. Nu ar strica sa incerci sa fii cat mai sincer atat cu tine, cat si cu partenerul de viata. Familia va avea un rol important in decizia ta, asa ca incearca sa iti pastrezi calmul in dicutiile cu aceasta.

Berbec

In ultima vreme, nu ai pus accent pe viata sentimentala si uite ca acum te-ai trezit ca s-au schimbat multe lucruri in jurul tau fara ca tu sa iti dai seama. In primul rand, trebuie sa te pui la punct cu noutatile si abia apoi sa iti spui parerea. Si partenerul de viata poate fi luat prin surprindere de aceste modificari tot pentru ca, la fel ca tine, a fost mai atent la viata profesionala.

Taur

Desi nu este bine sa incurci viata personala cu viata profesionala, nu ai tinut cont de asta si acum te afli intr-o situatie cel putin ciudata si habar nu ai de ceea ce trebuie sa faci. Mare atentie la barfele de la birou, pentru ca in aceasta saptamana vei fi in centrul atentiei.

Gemeni

Inauntrul tau se da o mare batalie. Ai vrea sa tipi, sa te descarci si sa fugi undeva unde linistea sa fie cel mai bun prieten al tau, insa esti constient de faptul ca aceasta optiune nu este pentru tine. Ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile libere si sa iti faci ordine in viata inainte sa fie prea tarziu si sa te trezesti in mijlocul unei probleme careia nu ii poti face fata.

Rac

Soarele iti va influenta viata sentimentala in aceasta saptamana facandu-te sa revii la sentimente mai bune si sa fii mai iertator fata de partenerul de viata. La randul sau, persoana iubita va da dovada de multa rabdare. Cea mai buna perioada a saptamanii este weekendul, cand o sa aveti ocazia sa petreceti mai mult timp impreuna.

Leu

Axa vietii sentimentale va fi influentata de Soare in aceasta saptamana, asta insemnand ca nimic nu va fi mai important pentru tine in aceste zile decat viata sentimentala. Aceste sentimente te vor face sa ai ochi doar pentru persoana iubita si sa faci tot posibilul pentru a sta tot timpul in preajma sa, ba chiar esti dispus sa iti iei cateva zile libere in acest sens.

Fecioara

In primele zile ale saptamanii, iubirea va atinge punctul maxim. Poate sa fie vorba despre o declaratie sau despre ceva mult mai serios precum o cerere in casatorie. Profita de aceasta perioada si fa tot ceea ce iti trece prin cap si asa o sa reusesti sa te apropii si mai mult de partenerul de viata.

Balanta

Ai avut parte de un conflict personal si acum ai vrea sa faci ceva pentru a sterge cu buretele tot si atat tu, cat si partenerul de viata sa va purtati ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Din nefericire, nu poti face asta, insa poti incerca sa indrepti lucrurile.

Scorpion

Intalnirile din aceasta saptamana te vor face sa vezi cu alti ochi viata ta si sa vrei sa faci anumite schimbari. Asta inseamna ca daca toti prietenii tai s-au casatorit sau au copii, este posibil sa iei in calcul aceasta varianta. Pe de alta parte, daca nu esti multumit de relatia ta, te poti gandi serios la despartire.

Sagetator

O surpriza venita din partea partenerului de viata, inca de la inceputul saptamanii, te va face ca in toate aceste sapte zile sa te simti cu capul nori si chiar sa nu te intereseze altceva in afara de familia ta.

Capricorn

Axa vietii sentimentale intra intr-o perioada foarte buna. Asta inseamna ca nu vei avea parte de momente neplacute din punct de vedere sentimental. Ba mai mult, vei avea parte de surprize din partea partenerului de viata.

Varsator

In loc sa iti plangi de mila ca lucrurile nu au mers dupa cum doreai tu, mai bine ai pune piciorul in prag si ai incepe sa faci cu adevarat ceva pentru ca viata ta personala sa fie dupa placul tau. Asta inseamna ca in aceasta saptamana, nu iti suna prietenii sa te plangi de cat de rau o duci si mai bine suna-i sa iesiti in oras si incearca sa te distrezi.

Horoscop realizat de Zaza

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste martie , #horoscop dragoste