Horoscop: 1 iunie 2011

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 08:51
2404 citiri
Horoscop: 1 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu te-ai impacat foarte bine cu caldura iar vremea de acum, mai ploioasa, este ca o mana cereasca pentru tine pentru ca poti pune in practica tot ceea ce aveai in plan sa faci astazi.

Rac

Primesti o suma de bani pe care ti-o datora cineva de mai multa vreme si astfel poti sa platesti si tu cateva datorii pe care le aveai. Dupa ce rezolvi cu acest aspect o sa te poti concentra asupra unor lucruri mai importante pentru tine si familia ta.

Leu

Energia de care dispui astazi te va face remarcat. La locul de munca gasesti o solutie la problema pe care seful incerca sa o rezolve inca de acum cateva luni, iar seara acasa vei primi vizita unor persoane dragi.

Fecioara

Oricat de mult ai vrea sa spui tot ceea ce ai in cap si tot ceea ce ai pe suflet incearca sa nu o faci pentru ca in aceasta perioada esti foarte instabil din punct de vedere emotional si este posibil sa regreti ceea ce zici acum.

Balanta

Nervii celor din jur incep sa te afecteze si trebuie sa gasesti urgent o solutie pentru ca fiecare sa stie sa se calmeze inainte de a fi prea tarziu. Vestea buna este ca proiectul care te tinea in loc din celelalte activitati o sa isi gaseasca in sfarsit sfarsitul.

Scorpion

Astazi o sa ai foarte multa treaba si nu vrei sa auzi de nicio alta activitate ce ti-ar putea atrage atentia. Pe seara o sa stai in preajma familiei.

Sagetator

Cum era de asteptat astazi ai foarte mult de munca si vei fi epuizat la sfarsitul programului, dar tot vei avea timp de cel drag. Planificati impreuna o iesire in oras sau o mica escapada in afara sa.

Capricorn

Nu mai ai rabdare pana cand vei pleca in concediu si iti faci de pe acum planuri. Incerci sa afli de pe acum toate detaliile despre locul in care ti-ai propus sa pleci.

Varsator

Energia de care dispui tu astazi ii va ajuta pe cei din jur sa zambeasca. Ai chef de joaca si mai ales sa te plimbi. Vestea buna pe care o asteptai de mai mult timp o sa vina, iar totul se va aranja in favoarea ta.

Pesti

Astazi trebuie sa petreci mai mult timp cu prietenii, insa ai grija sa nu stai prea mult in preajma unei persoane mai putin placuta, deoarece te va influenta negativ si te vei simti nervos pe parcursul intregii intalniri.

Berbec

Familia iti va fi alaturi si te va sprijini in orice ai de gand sa faci, iar de la munca vei primi un sprijin neasteptat. Astfel esti sigur ca poti incepe noul proiect fara sa iti faci griji pentru un eventual esec.

Taur

Nu te mai gandi la ceea ce nu este urgent si traieste clipa. Prietenii iti spun mereu sa faci asta si pana si familia a ajuns la concluzia ca esti mult mai responsabil decat ar trebui.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic