Horoscop: 13 octombrie 2010

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 07:19
2699 citiri
Horoscop: 13 octombrie 2010

Balanta

Esti plin de energie si ii impresionezi pe cei din jur cu buna ta dispozitie. Ba mai mult, esti pus pe glume si razi din orice. Trebuie sa recunosti ca de mult timp nu ai mai avut parte de o asemenea zi si ar fi bine sa profiti de ea. Nu ar strica sa te intalnesti cu cineva apropiat.

Scorpion

Astrele prevad o zi buna din punct de vedere sentimental pentru tine, dar si din punct de vedere profesional. Mai exact, dupa ce o sa ai parte de o zi buna la locul de munca, seara o sa ai parte de clipe placute altaturi de partenerul de viata.

Sagetator

Nu uita ca ai de facut ceva foarte important, asa ca, inca de dimineata, ar fi bine sa te apuci sa lucrezi la asta si sa iti iei treaba in serios. Spre seara o sa ai parte de o surpriza din partea familiei.

Capricorn

Simti ca cei din jur sunt foarte ciudati pentru lumea ta si incerci sa te detasezi usor usor de ei. Stai linistit, doar treci printr-un moment mai neplacut si ai nevoie de o mica pauza de la tot. Incearca sa te relaxezi mai mult.

Varsator

Nimeni si nimic nu te poate enerva astazi. Bine, este posibil sa te enerveze cineva la locul de munca, dar o sa treaca atat de repede incat nici nu o sa iti dai seama ca s-a intamplat. Este posibil sa mergi la o petrecere sau la un eveniment organizat de mult timp de cineva din familie.

Pesti

Lasa-te purtat de val si profita la maximum de tot ceea ce iti ofera viata. O sa urmezi acest sfat si o sa incerci sa vezi in orice partea buna. Nu uita ca se apropie ziua de nastere a unui prieten apropiat si trebuie sa ii cumperi ceva special.

Berbec

Incapatanarea de care dai dovada te va face sa treci printr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar. Nu uita ca "ce tie nu iti place, altuia nu face", asa ca nu incerca sa te razbuni pe un coleg care ti-a gresit, orice ti-ar fi facut.

Taur

Ar fi bine sa te relaxezi si sa ii lasi pe cei din jur sa isi faca singuri treaba. Ba mai mult, nu ar strica sa pleci intr-o mica vacanta, unde sa uiti de tot ceea ce te streseaza.

Gemeni

Cel mai bine iti va merge din punct de vedere sentimental. Partenerul de viata te va rasfata si acest lucru o sa va apropie foarte mult. Nu este exclus sa plecati intr-o mica vacanta doar voi doi.

Rac

Astrele arata ca ti s-a pregatit o zi speciala, mai ales din punct de vedere profesional. Este posibil sa ai parte de o promovare, insa nu te entuziasma foarte mult.

Leu

Entuziasmul de care dai dovada astazi va face ca lucrurile sa mearga foarte bine din punct de vedere profesional. O sa ai spor in tot ceea ce faci si asta iti ofera un plus de energie pentru a duce la bun sfarsit cateva proiecte importante.

Fecioara

Nu uita de termenul limita al unui proiect. Daca o sa uiti, un coleg va avea grija ca unul dintre sefi sa afle de scaparea ta si nu se va lasa pana nu vei fi pedepsit. Exista si o parte buna. Iti atat de indiferent colegul incat nu o sa simti niciun fel de suparare.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic