Horoscop: 17 octombrie 2011

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 09:59
2751 citiri
Horoscop: 17 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Stai mai mult timp pe acasa daca nu vrei ca familia sa inceapa sa isi faca planuri fara sa te includa in ele. Munca este importanta, insa in ultima vreme ai cam exagerat.

Scorpion

Este posibil sa afli ca cineva in care aveai mare incredere te-a tradat. Chiar daca este greu, incearca sa treci cat mai repede peste acest moment si sa iti vezi de treburi. Nu lasa acest mic incident sa te intrerupa din munca.

Sagetator

Te simti foarte bine la munca. Se intampla ceva ce asteptai de mai mult timp si in sfarsit simti ca nu muncesti in zadar. Asta inseamna ca cererile ti-au fost in sfarsit acceptate.

Capricorn

Pregateste-te pentru multa agitatie astazi. O sa ai multa treaba de facut, mai ales ca sefii iti cer ceva ce trebuia predat abia peste doua saptamani. Nu trebuie sa pierzi timpul pe drum daca vrei sa reusesti sa dai totul la timp.

Varsator

O sa iei parte la o intalnire foarte importanta. In urma acesteia te hotarasti pe ce drum sa o apuci si ce trebuie sa faci in perioada urmatoare. Nu ar strica sa faci o lista a prioritatilor.

Pesti

Intervin cateva schimbari si sincer esti luat pe nepregatite. Habar n-ai cum trebuie sa reactionezi la astfel de vesti. Oricat ai incerca sa iti maschezi uimirea nu ai cum pentru ca gesturile te tradeaza.

Berbec

Daca vrei sa iti schimbi slujba, fa-o in perioada asta pentru ca astrele iti influenteaza casa profesiei. Asta inseamna ca acum este cea mai buna perioada din an pentru a face aceasta mutare.

Taur

O persoana draga are nevoie de ajutorul tau si esti dispus sa renunti la tot ceea ce aveai in plan pentru ca totul sa fie bine. Vei fi nevoit sa dai o suma de bani, insa nu regreti pentru ca va fi cheltuita cu folos.

Gemeni

Ai grija la finante. Te arunci la cheltuieli mai mari decat iti poti permite si risti sa fii nevoit sa te imprumuti. Daca vrei sa eviti astfel de momente, nu cumpara lucruri de care nu ai nevoie.

Rac

S-a schimbat ceva de curand in viata ta si inca nu te-ai obisnuit cu asta. Si cei din jur sunt luati prin uimire de tot ceea ce ti se intampla. Nu te ingrijora ca nu e nimic de rau, doar ca este ceva nou.

Leu

Dispui de multa energie si in ciuda frigului de afara ai planuri sa ajungi in multe locuri. Ai grija la ceea ce porti pentru ca vremea este inselatoare si te imbolnavesti.

Fecioara

Nu ai nicio grija. Cei din jur se ocupa de toate problemele tale si de tot ceea ce ai de facut. Esti uimit de modul in care se comporta prietenii cu tine si nu intelegi ceea ce se intampla in jurul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic