Horoscop: 2 septembrie 2011

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 07:35
2580 citiri
Horoscop: 2 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Astepti cu sufletul la gura weekendul si numeri minutele pana cand o sa ajungi sa faci ceea ce voiai de atata timp. Alaturi de perechea ta o sa ai parte de cateva momente tensionate. Nu te gandi la un conflict, ci ceva de bine.

Balanta

Proiectul la care lucrezi de ceva timp se apropie de sfarsit si esti foarte multumit de rezultat. Aceeasi atitudine o vor avea si sefii, care iti vor recompensa efortul depus.

Scorpion

Ai neglijat activitatile casnice si acum s-au adunat cam multe. Ocupa-te de curatenie, daca nu vrei sa cada mormanul de haine peste tine. Abia pe seara o sa ai timp de putina relaxare.

Sagetator

Este timpul sa iti faci ordine in prioritati. Pana acum ai fost mult mai atent la un anumit aspect, iar acum totul se va schimba. Familia va fi multumita de modificari si va aprecia osteneala.

Capricorn

Ai muncit cateva zile fara oprire, iar acum culegi rodul. Esti satisfacut de ceea ce ai reusit sa duci la bun sfarsit. Asta iti ofera mai multa incredere in tine si de acum inainte poti trece la un nivel superior.

Varsator

Reusind sa treci peste provocarile din ultimul timp te gandesti daca nu este cazul sa ceri mult mai mult de la tine, dar si de la cei din jurul tau. Iti vin in cap cateva idei de la care poti sa pornesti. Dar nu te grabi, analizeaza bine lucrurile inainte de a face orice pas, indiferent cat este de mic sau mare.

Pesti

Erai pe punctul de a reusi ceva semnificativ pentru cariera ta, insa totul s-a naruit exact pe ultima suta de metri. Nu te supara, incearca sa privesti partea plina a paharului: ai avut parte de o experienta care te va ajuta pe viitor.

Berbec

Laudele de care ai avut parte in ultimele doua-trei zile ti s-au urcat la cap si te comporti cam urat cu cei din jur. Opreste-te inainte de a-ti transforma prietenii in dusmani. Ai ceva mai multa grija la volumul de munca pentru a nu-ti pune in pericol sanatatea.

Taur

Ai inceput o noua afacere sau proiect. Fii optimist pentru ca astrele arata semne bune cu privire la acest inceput. Nu te lega foarte mult de detaliile nesemnificative, ci priveste totul in ansamblu.

Gemeni

Conflictul izbucnit intre tine si partenerul de viata nu pare sa se sfarseasca astazi, nici macar maine. Ai grija la ceea ce spui pentru a nu ajunge sa regreti. De asemenea, gandeste-te bine daca are rost sa mergi mai departe pe acest drum.

Rac

Lasa-te purtat de val putin. Nu mai incerca sa ai tot timpul controlul asupra vietii tale. Profita putin de prezent. O sa vezi ca iti prinde bine sa te relaxezi pentru cateva minute.

Leu

Ai cam facut nopti albe in ultima perioada sau ai exagerat intr-o anumita privinta si acum simti ca organismul este epuizat. Ti-ar prinde bine o pauza macar de o zi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic