Horoscop 29 iulie 2010

Joi, 29 Iulie 2010, ora 07:13
2158 citiri
Horoscop 29 iulie 2010
Foto: Arhiva

Leu

De dimineata vei avea impresia ca nimic nu iti va merge bine din cauza unei persoane pe care te bazai si care te-a lasat balta. Din fericire, stii cum sa te descurci in orice situatie si o sa reusesti sa aduci lucrurile intr-un punct bun. O sa ai multe proiecte de terminat si o sa muncesti mai mult decat de obicei.

Fecioara

O sa participi la o sedinta foarte importanta si o sa afli si tu in sfarsit in ce directie trebuie sa te indrepti. O persoana din anturajul tau iti va furniza o informatie foarte valoroasa si esti dispus sa te folosesti de ea.

Balanta

La munca esti foarte solicitat, insa nu te poti plange pentru ca ai profitat din plin de ultimele zile si simti ca ti-ai incarcat bateriile. Ba mai mult, chiar ai pofta de munca, insa nu incepe proiecte noi fara sa le analizezi foarte bine, risti sa te aglomerezi si sa nu mai ai timp de partenerul de viata.

Scorpion

Astrele prevad o zi excelenta pentru tine. Te-ai hotarat sa duci la bun sfarsit numeroase sarcini, care iti dadeau bataie de cap. In viata personala trebuie sa ai grija ca unele persoane ce iti cam baga nasul in relatia ta si nu este in avantajul tau.

Sagetator

Te simti foarte bine astazi, ai chef sa vorbesti cu cei din jur si sa le spui cat de fericit esti. Ai grija sa nu ii deranjezi pe cei din jur cu buna ta dispozitie. Este posibil sa participi la o sedinta foarte importanta pentru cariera ta.

Capricorn

Dupa cateva zile pline de agitatie ai si tu in sfarsit parte de putina liniste. Ai timp sa iti pui ordine in idei si in proiecte. Nu uita ca sefului nu ii pasa, daca ai fost sau nu in concediu, ci cand vei termina proiectul. Daca vei reusi sa termini totul in timp util, va fi in avantajul tau.

Varsator

Cineva se tot amesteca in treburile tale si te cam incurca. Important este ca esti constient de raul pe care il poate face si il eviti cu eleganta, fara sa il faci sa se simta jignit.

Pesti

Treci printr-o perioada de confuzie. Simti ca ai multi prieteni, insa in acelasi timp te simti singur. Ai relua legaturile cu persoane din trecutul tau, insa te gandesti ca exista riscul sa nu iti placa ce o sa afli.

Berbec

Cei din jurul tau vor sa te faca sa te simti bine, asa ca vor pune la punct o mare surpriza pentru tine. Astazi o sa te simti in centrul atentiei si o sa faci multe lucrurile pe care ti le doreai de mult timp sa le faci.

Taur

Ai foarte multa vreme si simti ca nu ai cale de scapare. Trebuie sa te organizezi pentru a reusi sa te ocupi de tot ceea ce ai de facut, inainte de a intra in criza de timp.

Gemeni

Astazi va trebui sa ai grija in cheltuirea banilor. Cu toate acestea vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti doresti. O sa ai parte de vorbe de laude din partea unei persoane foarte importante din preajma ta, iar acest lucru iti va aduce o satisfactie foarte mare pe plan profesional.

Rac

Vei avea o zi foarte buna din toate punctele de vedere. Prietenii iti vor fi alaturi si o sa petreci cu ei momente frumoase. Atentia marita si inteligenta te vor ajuta sa iesi cu bine din situatii ce par foarte complicate la prima vedere. Spre seara primesti o veste legata de o afacere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic