Horoscop: 6 august 2010

Vineri, 06 August 2010, ora 07:39
2292 citiri
Horoscop: 6 august 2010

Leu

Este posibil sa primesti o recompensa pentru efortul depus in ultima perioada, atat la locul de munca, cat si de la cei dragi. Partenerul iti va face o propunere pentru o vacanta de vis in doi. Va puteti apuca de o activitate care v-ar putea stimula creativitatea.

Fecioara

Este posibil sa ai ceva probleme cu sanatatea, de tipul durerilor de cap sau cresterii tensiunii din cauza caldurii. Evita sa iesi din casa la amiaza. Ceva mai multa rabdare iti poate aduce un plus de satisfactie in viitorul apropiat. O veste de pe alte meleaguri te va lua prin surprindere.

Balanta

Alaturi de partenerul de suflet vei pune la punct proiecte de interes comun si te vei simti mai aproape sufleteste de acesta. Pe cat posibil nu te lasa influentat de comentariile unor persoane rautacioase. La serviciu rezultatele depind mai mult de capacitatea ta de concentrare si obiectivele pe care vrei sa le atingi decat de factorii externi.

Scorpion

O mare parte din atentia ta se va indrepta, in aceasta zi, spre problemele banesti, deoarece sunt sanse sa obtii unele castiguri mai mult sau mai putin asteptate, dar si sa faci investitii inspirate. Vei incepe ziua in forta cu cateva sedinte, prezentari de proiecte.

Sagetator

Partenerul iti pregateste o surpriza pentru weekend, asa ca ar fi bine sa profiti cat mai mult de moment. Ai putea primi o suma de bani sau o propunere de colaborare avantajoasa de pe alte meleaguri.

Capricorn

Ar putea sa apara unele discutii legate de bani, dar, din fericire, interventia unui prieten te va salva de la o disputa obositoare. Calitatile tale si loialitatea de care dai dovada atrage atentia celor din jur.

Varsator

Aceasta zi va fi marcata de un eveniment unde vor fi invitati de onoare si de o surpriza placuta in dragoste. N-ar fi exclus, insa, nici sa faci ceva cheltuieli pentru divertisment, alaturi de fiinta iubita. Evita discutiile pe teme financiare.

Pesti

Esti dependent de tandrete si afectiune, asa ca faci tot posibilul sa atragi atentia persoanei iubite. Dai dovada de mai multa constiinciozitate decat in mod obisnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. Se vor lega noi pritenii in aceasta zi, iar cele vechi se vor consolida.

Berbec

Te vei remarca intr-un grup mai mare, ocazie cu care ti se vor face complimente si propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus te va ajuta sa-ti echilibrezi starea psiho-afectiva. Esti nerabdator sa se termine mai repede ziua pentru ca te asteapta un weekend cu multe planuri.

Taur

Vei petrece mult timp cu prietenii si te bucuri de vacanta care pentru tine tocmai a inceput. Realismul imbinat cu romantismul de care dai dovada il vor face pe partener sa-ti propuna o consolidare a relatiei.

Gemeni

E cazul sa incepi sa faci niste economii, pentru ca vei avea curand ocazia sa faci o achizitie avantajoasa. Atmosfera la serviciu va fi placuta, asa ca eforturile pe care le vei face nu te vor obosi. Intuitia te-ar putea ajuta sa iei o decizie care isi va demonstra eficienta in scurt timp.

Rac

Deja ai planuri de vacanta insa e posibil ca planurile sa nu-ti iasa asa cu ti-ai imaginat. Pot gasi insa o solutie alternativa. Ar fi bine daca ai apela la sprijinul celor apropiati, macar pentru a te sfatui asupra deciziilor pe care urmeaza sa le iei.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop saptamnal 2010, #horoscop 2010 , #horoscop zilnic