Horoscop: 6 decembrie 2011

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 07:14
2976 citiri
Horoscop: 6 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

Este ziua in care vei avea parte numai de discutii constructive. Inca de dimineata afli ceva ce te face sa realizezi ca drumul pe care ai luat-o este cel corect. La amiaza o discutie telefonica te face sa intelegi cat este de important sa fii responsabil la locul de munca.

Capricorn

Soarele influenteaza direct viata personala si datorita acestui lucru o sa ai parte de un succes in familie. Totusi, ai grija la cheltuieli zilele acestea si nu te arunca la sume mari.

Varsator

Anumite persoane din jurul tau incearca sa te faca sa renunti la un proiect, insa te ambitionezi si nu te lasi invins. Iti aduni toate fortele si stai mai mult peste program la munca tocmai pentru a demonstra ca esti in stare sa faci mult mai multe.

Pesti

Iti pui toate sperantele in ceva ce urmeaza sa faci in partea a doua a zilei. Nu spui nimanui ceea ce ai in cap, cu toate ca ar trebui avand in vedere ca nu esti doar tu implicat in asta.

Berbec

Dimineata te enerveaza cineva, insa pe la amiaza nervii dispar pentru ca primesti o veste buna si nu te va mai interesa altceva. Va fi vorba despre o reusita pe plan personal.

Taur

Trebuie sa faci fata unui hop astazi. Ai nevoie de mult curaj si sprijinul celor din jur. Stai linistit pentru ca familia si prietenii iti sunt alaturi si vei trece cu bine peste tot.

Gemeni

Ai primit ceva ce iti doreai de mult timp si nu te mai intereseaza nimic altceva. Oricat de multa treaba ai avea, faci tot posibilul sa termini cat mai repede programul de lucru si sa ajungi acasa sa te bucuri de ceea ce ti-au dat cei dragi.

Rac

Desi ai foarte multa treaba, iti zboara gandul la cu totul altceva si nu te poti concentra deloc. Totusi, fa un efort ca sa nu intampini probleme.

Leu

Viseaza mai mult si indrazneste mai mult. De fiecare data iti calculezi cu grija fiecare pas si de aceea uneori pierzi lucruri esentiale. Nu mai analiza fiecare pas, lasa realitatea sa te uimeasca.

Fecioara

Fii alaturi de partenerul de viata pentru ca are nevoie de sustinerea ta in aceasta perioada. Lasa deoparte orice altceva si acorda-i toata atentia lui.

Balanta

Iti depasesti propriile forte astazi. Faci ceva ce nu credeai ca este posibul. Nu numai cei din jur sunt uimiti de ceea ce faci, ci si tu ai impresia ca nu esti tu.

Scorpion

Nu te apuca de ceva in cazul in care crezi ca nu esti capabil sa termini. In sens contrar o sa ii incurci si pe ceilalti si vei intampina probleme. Risti sa superi un apropiat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic