Horoscop: 7 iulie 2017

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 07:02
7653 citiri
Horoscop: 7 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Cineva drag incearca sa duca o lupta in locul tau pentru a te menaja. Reactionezi putin nepotrivit si in loc sa apreciezi ii reprosezi ca te considera un copil si ca te impiedica sa fii independent. Pana seara vei realiza ca exagerezi si o sa reglezi situatia.

Leu

Dimineata incepe cu putina tensiune la locul de munca, dar gasesti rapid solutia pentru a aplana un conflict ce era pe cale sa devina ceva serios.

Fecioara

Cineva drag iti reproseaza niste lucruri care nu ii plac. Nu este multumit de modul in care evolueaza o situatie si discuta deschis cu tine. Trebuie sa fii atent la ceea ce iti spune. Doar asa o sa stii cum sa linistesti atmosfera.

Balanta

Ai anumite rezerve vizavi de un proiect pe care urmeaza sa il incepi. Nu te apuca de treaba inainte sa aflii toate detaliile, mai bine mai asteapta putin pana cand conjuctura astrala iti va fi favorabila.

Scorpion

Te conectezi cu ceva sau te imprietenesti cu cineva care te va ajuta pe viitor pentru a-ti regasi linistea. La inceput, pot exista unele obstacole, dar pana la urma vei gasi ceea ce ai nevoie.

Sagetator

Esti putin agresiv astazi, pentru ca nu te trezesti foarte lucid. O sa ai nevoie de multa cafea pana cand vei ajunge la starea normala, dar apoi te asteapta o surpriza financiara.

Capricorn

Mult romantism in viata ta vineri. Planeta iubirii te va influenta, astfel incat sa atragi mai multa dragoste in relatia ta. Nimic nu poate merge prost, doar daca ignori toate cerintele celui drag.

Varsator

Pornind de la niste discutii despre viata personala poate sa apara un mic conflict acasa. Nu reactiona in niciun fel pana cand nu esti sigur ca ceea ce stii este adevarat.

Pesti

Se iveste o ocazie cu care nu te vei mai intalni prea repede, asa ca nu refuza inainte de a fi sigur ca nu te avantajeaza ceea ce se intampla. Cauta si cere cat mai multe detalii.

Berbec

Nu incerca sa te ascunzi astazi, pentru ca cine vrea sa te gaseasca o va face. Este timpul sa iesi din umbra si sa participi la evenimente la care vin mai multe persoane.

Taur

Se anunta o zi foarte agitata atat la birou, cat si acasa pentru ca ai lasat o multime de treburi in coada de peste. Preiei conducerea unei echipe si o sa fii un lider foarte bun.

Gemeni

Cineva incearca sa iti fure din merite si o sa incerce sa intoarca reflectoarele care erau indreptate spre tine. Nu trebuie sa devii agresiv, dar nici sa lasi de la tine tot timpul. Este un bun moment pentru a te impune.

Citeste si Horoscopul lunii iulie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#Horoscop 7 iulie, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic