Horoscop de weekend: 13-14 iunie 2015

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 08:09
4431 citiri
Horoscop de weekend: 13-14 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Este o perioada benefica activitatilor de grup. Pui la cale cu prietenii o mica evadare si nu va opriti pana vi se termina benzina din rezervor. De multa vreme voiati sa faci ceva de genul acesta.

Rac

Primesti niste informatii pe surse si acum incerci sa le confirmi sau infirmi, pentru ca nu vrei sa iei nicio decizie lasandu-te influentat de zvonuri.

Leu

Te prezinti inca de sambata dimineata intr-un loc in care te-au invitat niste prieteni. O sa fie o adevarata aventura, pentru ca incurci adresele. Pana la urma, o sa te distrezi si o sa tina pana duminica seara.

Fecioara

Ti-ai setat un scop pe care multi il considera nerealist si mult prea indraznet. Nu renunti la visul tau, chiar daca intampini multe piedici. Cei din jur isi dau seama ca esti serios preocupat de scopul tau si incep sa te ajute.

Balanta

Ti-ai propus ca in aceste doua zile libere sa te relaxezi, asa ca inchizi telefonul si ascunzi laptopul. Mai mult, accepti invitatia unui prieten pentru a iesi la un gratar la iarba verde.

Scorpion

Esti constient de faptul ca mai este mult pana la ziua ta, dar tot vrei sa primesti cadouri. Atat de mult insisti, incat cineva chiar o sa iti faca o surpriza si iti ofera un dar.

Sagetator

Increderea in oameni este destul de zdruncinata, pentru ca ai impresia ca un bun prieten te-a tradat. O sa afli adevarul, iar apoi intelegi si accepti de ce s-a comportat asa.

Capricorn

Ai nevoie de odihna si ar fi bine sa evadezi undeva in acest weekend. Chiar daca mergi la rude la tara, tot o sa te simti mai bine, pentru ca te vor ajuta sa iti limpezesti gandurile.

Varsator

O pasiune mai aparte te aduce in situatia de a pleca singur de acasa pentru cateva zile. Partenerul de viata respecta placerile tale, dar nu te poate insoti fizic, ci doar cu gandul, de la distanta.

Pesti

Nu este un moment bun pentru plimbari. Mai asteapta cateva zile. Apoi poti chiar sa pleci in concediu, dar weekendul acesta incearca sa stai mai mult pe langa casa.

Berbec

In ultima perioada simti ca esti exact langa omul potrivit. Ati crescut impreuna si acum considerati ca trebuie sa treceti la urmatorul nivel. O sa fii surprins de ceea ce urmeaza.

Taur

Pui piatra de temelie pentru un proiect personal in care iti pui mari sperante. Nu te gandeai ca o sa fii atat de entuziasmat, dar zambetul tau spune totul.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 13 iunie, #horoscop 14 iunie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic