Horoscop de weekend: 28-29 ianuarie 2017

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 06:53
8619 citiri
Horoscop de weekend: 28-29 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Un amic are nevoie de sustinerea ta, pentru ca trece printr-o perioada grea din punct de vedere sentimental. Experienta sa iti da de gandit si te gandesti sa stabilesti niste prioritati cu partenerul de viata.

Pesti

Uiti pentru doua zile de aspectele profesionale si te concentrezi pe viata de familie si pe locuinta. Apar cateva schimbari si trebuie sa faci deja primii pasi.

Berbec

In aceste doua zile o sa stai mai mult pe drumuri. Unele vor fi de nevoie, dar altele de placere. In sfarsit, vei trece de un punct care te impiedica sa evoluezi. Nu este exclus ca unele rude in varsta sa vina in vizita.

Taur

Nivelul de fericire va creste semnificativ in acest weekend datorita unei persoane care a aparut de curand in viata ta. Vestile sale bune te vor face sa radiezi si sa zambesti incontinuu.

Gemeni

Nu te contrazice cu nimeni, mai ales cu cei din familie, pentru ca risti sa intri intr-un conflict din care nu o sa iesi usor. In a doua parte a weekendului vei reusi sa iti incarci bateriile si sa te odihnesti.

Rac

Este indicat sa nu te grabesti in luarea deciziilor legate de viata de familie. Analizeaza foarte bine datele pe care le detii, pentru ca exista riscul sa faci o greseala.

Leu

Se anunta doua zile aglomerate, dar si cu multe realizari. Vei scapa de niste activitati care iti dadeau fiori si vei reusi sa te relaxezi.

Fecioara

Daca nu esti de acord cu prietenii pentru petrecerea timpului liber, atunci stai acasa si odihneste-te, pentru ca urmeaza o saptamana aglomerata la birou.

Balanta

Intri intr-o polemica la o intalnire cu prietenii si ore in sir o sa va contraziceti din cauza planurilor pentru o vacanta ce se apropie. Vor fi doua zile pline de peripetii.

Scorpion

Va fi weekendul cumparaturilor. Ai o lista mare cu tot ceea ce iti trebuie, dar o sa iei si ceva pe langa ceea ce ai notat. Perioada reducerilor nu este una buna pentru portofelul tau.

Sagetator

Cineva incearca sa ia legatura cu tine de cateva zile si nu reuseste pentru ca esti foarte ocupat. Risti sa ratezi o veste buna din cauza ca eviti sa discuti cu acest om.

Capricorn

Joci rolul unui psiholog pentru un cunoscut. Il ajuti sa treaca peste un hop care il impiedica sa fie el, sa se bucure de ceea ce se intampla. Datoritia tie va ajunge sa aprecieze micile detalii care fac diferenta.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#horoscop 28 ianuarie, #horoscop zilnic 29 ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic