Horoscop saptamanal: 30 mai - 5 iunie 2016

Duminica, 29 Mai 2016, ora 11:54
7195 citiri
Horoscop saptamanal: 30 mai - 5 iunie 2016
Foto: Arhiva/Ziare.com

Gemeni

Nu esti in cea mai buna forma, nici din punct de vedere mental, nici fizic. Te preocupa ceva de o vreme incoace. O vorba buna, spusa din suflet de cineva la care tii, te va face sa te simti ca nou.

Rac

Gandurile legate de viata personala nu-ti dau pace nici la munca. In ciuda programului incarcat, haotic, mintea tot acolo iti zboara. E vreme pentru tot. Canalizeaza-ti energia catre ce este prioritar si delimiteaza mai bine viata personala de cea profesionala.

Leu

Intreaga ta atentie se indreapta catre familie si camin. Esti fericit cand te simti iubit si respectat, pretuit si inconjurat de dragoste. Asa te simti in aceasta perioada si ai toate motivele.

Fecioara

O perioada excelenta pentru provocari mentale. Analizezi in cel mai mic amanunt, descoperi ceea ce altii nu vad si chiar inventezi lucruri. Singurul tau defect, pe care il arati din plin zilele acestea, e incapatanarea.

Balanta

Saptamana se va dovedi un succes daca vei tine departe de tine gandurile negre. Nu te crampona de greselile trecutului; cu cat treci mai repede peste ele, cu atat vei avea rezultate mai bune. Ai mai multe plati de facut si e posibil sa ajungi la fundul pungii.

Scorpion

Ai cateva defecte care fac sa nu fii cea mai populara persoana: narcisism, egoism si aroganta. E motivul pentru care zilele acestea vei fi ocolit de majoritatea.

Sagetator

In aceasta perioada ai senzatia ca te reintalnesti cu trecutul. Ori dai nas in nas cu un vechi prieten, fost partener, ori poate esti nevoit sa rasfoiesti acte sau documente vechi. Vei descoperi/afla noi informatii, care vor pune intr-o lumina diferita evenimente trecute.

Capricorn

Iata o perioada buna sa te regrupezi. Opreste-te din tot ce faci si gandeste un plan. In ultima vreme ai senzatia ca ai fost pus la colt ori ca tu insuti te-ai pus in aceasta situatie. De tine depinde sa schimbi strategia: ai tot ce trebuie pentru a reusi.

Varsator

Inca nu e posibil sa schimbi directia si sa elaborezi o noua strategie. Mai bine concentreaza-te asupra relatiilor. Esti obosit si orice initiativa ai avea e sortita esecului. Invata cand sa te opresti si sa te bucuri de soare, nori sau o floare.

Pesti

E o perioada potrivita pentru tot ce tine de neconventional. Metodele testate, sigure, chiar daca eficiente de obicei, nu te vor ajuta sa ajungi unde iti doresti. Ai nevoie de inventivitate pentru rezultate cu adevarat remarcabile. Vestea buna e ca stelele tin cu tine.

Berbec

Esti sensibil si usor de ranit zilele acestea. Toti sunt nevoiti sa mearga in varful picioarelor in preajma ta, ca sa nu-ti afecteze echilibrul emotional fragil. Ti-e greu sa-ti controlezi sentimentele si emotiile. Daca simti ca te apuca furia si nerabdarea, mai bine indeparteaza-te de cei din jur; risti sa faci greseli care nu se vor corecta usor.

Taur

Vorbesti cu pasiune si te implici cu trup si suflet in conversatii in aceasta perioada. Esti "lipiciul" de care are nevoie grupul. Esti sufletul petrecerii sau adunarilor sociale. E vremea ta, asigura-te ca te remarca cine trebuie.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#horoscop saptamanal, #horoscop mai, #horoscop iunie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic