Ziare.com

Corpul de control al premierului verifica toate ministerele (Video)

Luni, 03 August 2009, ora 22:44

   

Corpul de control al premierului verifica toate ministerele (Video)
Dupa recentele scandaluri legate de Monica Iacob Ridzi si, mai nou, de Elena Udrea, Corpul de Control al Guvernului efectueaza controale la toate ministerele.

Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca "de saptamana trecuta, Corpul de control al premierului verifica toate contractele de publicitate de la ministere".

Oficialul a dezvaluit aceasta actiune nepromovata in cadrul unei polemici cu pedelistul Cristian Boureanu. Intr-o interventie telefonica, dupa ce Boureanu a spus ca si la Ministerul Agriculturii s-au cheltuit multi bani pe publicitate, Ilie Sarbu a precizat ca ministerul pe care il conduce nu a cheltuit ilegal bani publici.

Potrivit spuselor domniei sale, a existat o incercare de licitatie pentru promovarea agriculturii Romaniei, dar aceasta a fost anulata. "Nu avem nici un contract pe publicitate la Ministerul Agriculturii. M-ati vazut pe mine mulgand vaca?", a intrebat Sarbu, adaugand ca unicele actiuni de promovare au fost facute in cadrul proiectelor europene, cu banii Uniunii Europene. (M.M.)

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1038 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor