Ilinca Vandici pune Internetul pe jar: "Copiezi și tu ce zice Dana Budeanu, doar că nu îți iese. Nu mai încuraja femeile să fie sclave"

Sambata, 23 Aprilie 2022, ora 10:27
11118 citiri
Ilinca Vandici pune Internetul pe jar: "Copiezi și tu ce zice Dana Budeanu, doar că nu îți iese. Nu mai încuraja femeile să fie sclave"
Ilinca Vandici invitată la podcastul lui Damian Drăghici FOTO captură YouTube

Declarațiile Ilincăi Vandici făcute la podcastul lui Damian Drăghici se rostogolesc pe Internet și provoacă în continuare controverse, la o lună de la lansare.

Fragmente din discuție au fost postate pe TikTok și au ajuns astfel la mulți utilizatori care se declară scandalizați de ideile pe care le promovează Ilinca Vandici, în calitate de influencer cu sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, dar și de prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai Stil" de la Kanal D.

Declarațiile care au inflamat spiritele

În dialogul pe care l-a avut cu gazda podcastului, Ilinca Vandici s-a referit la relația pe care o are cu soțul său:

"Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu.

Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!"

Vedeta a subliniat că i-ar ierta bărbatului ei absolut orice.

"Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute", a spus Ilinca.

Ulterior, se întoarce spre cameră și li se adresează femeilor: "Fetelor, nu, nu e disponibil și tot la mine se întoarce, orice ar fi".

"Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există", a continuat aceasta.

„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro”, este o altă declarație a Ilincăi Vandici amintită pe Facebook de mai mulți utilizatori care o critică.

Reacții în urma acestor declarații

Foarte multe dintre reacțiile exprimate pe canalul de YouTube deținut de Damian Drăghici sunt negative:

"Mi se pare periculos de-a dreptul ce mentalitate eronată promovează. Nu îmi pasă cine e și ce a făcut la viața ei dar oricum astea nu sunt valorile respectului de sine sau ale familiei ori iubirii. Pot înțelege că vrei să nu fii o femeie agasantă, dar nu te poți lauda în 2022 că Doamne ferește cum să schimbe scutece. Bărbatul să fie bărbat și poate să meargă la femei că tot la ține se întoarce... E de Doamne ferește. Fetelor, din noile generații și nu numai.. nu urmați acest exemplu!"

"Copiezi și tu ce zice Dana Budeanu, doar că nu îți iese. Nu mai încuraja femeile să fie sclave. Învață-le să fie independente și în primul rând să fie tratate cu egalitate într-o relație. Nu să accepte să fie călcate în picioare. Ești o femeie fără caracter puternic, o femeie care va suferi mult în viață, așa că nu învața și alte femei să sufere odată cu ține."

"Este incredibil cum promovăm așa ceva în 2022, lumea trebuie să se trezească. Și în plus vorbim de evoluție spirituală, terapie, inteligență emoțională, ce exemplu poate fi o asemenea persoană pentru societate pentru nouă generație...?"

"Dintre toate vedetele din România, o plăceam foarte mult pe Ilinca tocmai pentru că am crezut că este o persoană deschisă și cu o mentalitate super okay. Se pare că va trebui să-mi revizuiesc lista cu vedete preferate. Nu mă așteptăm să aud asemenea vorbe, parcă din Evul Mediu, din gură ei."

"Un bărbat care schimbă copilul de Pampers, face cumpărături și își ajută soția, e un BĂRBAT! În concepția femeii ăsteia bărbatul e bibelou, ăla nu e bărbat! Ea dacă e frustrată și îi e frică că o lasă și se lasă umilită și călcată în picioare nu înseamnă că trebuie să faceți la fel că ea, fugiți cât vedeți cu ochii dacă aveți un așa specimen lângă voi!"

"O simpatizam real pe Ilinca, plus că e și smart și știe să se facă și plăcută… și e foarte ambițioasă… dar aici, a dat-o rău în bară cu declarațiile legate de cuplu/familie și concepțiile de viață pe care le are. Nu e normal să promovezi așa ceva!!! Trăim într-o vreme în care bărbatul ar trebui să fie egal cu femeia, în care nu ar trebui să fie normal să mergi la cur*e și apoi să te întorci acasă și să fie totul ok… e trist că există astfel de femei, care tolerează și chiar susțin acest comportament toxic."

"E incredibil cum poți să numește tu asta evoluție când ai astfel de mentalități, ai zis că ești iubire pură, poi atunci de ce le numește pe altele "fufe"? Ești înșelată de bărbatul tău și accepți asta și mai trist e că vrei să normalizezi gândirea asta de femeie disperată care se mulțumește cu statutul de nevasta și e fericită că bărbatul tot acasă vine după ce trece pe la altele, pe bune?"

"Ilinca, nu mai emite astfel de păreri despre iubire, bărbat, înșelat, păstrează-le pentru tine! Nu asta e normalitatea! Niciun om nu e de neînlocuit, nici tu și nici soțul tău și numeni altcineva!"

Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital vineri, 26 aprilie, după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul clujean Turda. Băiatul traversa regulamentar strada cu...
Declarații belicoase făcute de sora dictatorului din Coreea de Nord. "Vom continua să construim o putere militară copleşitoare"
Declarații belicoase făcute de sora dictatorului din Coreea de Nord. "Vom continua să construim o putere militară copleşitoare"
Puternica soră a liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a declarat că ţara va continua să construiască o putere militară copleşitoare, cea mai puternică, pentru a-şi proteja...
#Ilinca Vandici, #declaratii, #familie, #barbat, #sot, #copil , #stiri vedete