Vrei ca Inna sa reprezinte Romania la Eurovision fara preselectie? - Sondaj Ziare.com

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 14:44
5093 citiri
Vrei ca Inna sa reprezinte Romania la Eurovision fara preselectie? - Sondaj Ziare.com

Romania va participa si in 2012 la Eurovision si, ca de fiecare data, se va organiza un concurs pentru a se alege artistul ce ne va reprezenta in acest an in Azerbaijan. Cu toate acestea, in urma cu cateva saptamani, Innei i s-a propus sa reprezinte tara noastra la concurs fara a se mai organiza o selectie nationala.

Imediat au aparut artisti care au protestat fata de acest lucru, cel mai nervos fiind Mihai Traistariu, care s-a suparat ingrozitor pe Dan Manoliu, redactorul-sef al Redactiei Divertisment al TVR, pentru propunerea facuta brunetei.

Inna lanseaza o melodie pentru fanii mexicani (Video)

"M-am suparat putin pe Dan Manoliu si pe TVR ca au declarat ca au sunat-o pe Inna sa mearga la Eurovision fara selectie. Cand am citit in ziar m-a intepat in inima. Pentru ca eu de ani de zile vreau sa merg, mi-am dorit si ei stiu asta, ca am vorbit cu Manoliu ca o sa merg cand o sa il organizeze el. Si ca o sa merg cand stiu sigur ca o sa castig. (...) Si ei au sunat-o pe Inna... M-am amarat.

Inna i-a refuzat. Daca ma enervez, ma duc pentru alta tara, din razbunare. Glumesc. Nu zic ca trebuia sa ma sune pe mine, dar m-am simtit tradat. TVR-ul m-a tradat!", ne-a declarat artistul la vremea aceea.

Totusi, Inna nu a acceptat oferta TVR pe motiv ca nu are timp liber anul acesta, precizand ca e posibil ca in 2013 sa onoreze invitatia.

Inna, o noua performanta: un miliard de vizualizari pe Youtube (Video)

In mod sigur cei mai multi romani ar dori ca ea sa fie cea care va purta steagul romanesc in Azerbaijan, pentru ca nu putem ignora succesul de care are parte, oricat de mult ar critica-o unii care sustin ca nu are voce.

In plus, echipa sa este fara doar si poate una care si-a facut foarte bine meseria. Pentru ca un artist sa fie placut de public trebuie sa fie bine promovat, iar de acest aspect se ocupa oamenii din spatele scenei. Acestia au invatat-o ca nu scandalul reprezinta cheia succesului, ci multa munca, iar ea s-a conformat si a avut grija la ceea ce a facut sau a spus.

Si chiar daca invitatia a fost refuzata, Ziare.com s-a gandit sa afle parerea romanilor in legatura cu o posibila participare a Innei la Eurovision fara sa treaca in prealabil printr-o selectie.

Citeste si:
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Guvernul n-a mai așteptat decizia CCR cu privire la două proiecte de lege privind măriri salariale pentru anumite categorii de bugetari și pregătește o Ordonanță de urgență (OUG) în...
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, l-a contrazis luni, 8 august, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a declarat că localităţi din România subvenţionează metroul din...