PDL anunta un miting "de proportii" si cere demisia lui Manescu si Nicolaescu

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 18:10
3187 citiri
PDL anunta un miting "de proportii" si cere demisia lui Manescu si Nicolaescu

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a spus, vineri, ca demisia fostului ministru de Interne Radu Stroe este insuficienta si rusinoasa, cerand si demisia ministrilor Transporturilor si Sanatatii. Totodata, a spus ca PDL va organiza un miting de protest fata de Guvernul Ponta.

"PDL se adreseaza premierului si ii cere in mod expres demiterea si a ministrului Transporturilor, a doamnei Manescu, demiterea ministrului Sanatatii, a domnului Eugen Nicolaescu, si luarea de urgenta a tuturor masurilor care sa duca la prevenirea, in viitor, a unor situatii de acest fel", a declarat Oltean, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, fiind citat de Mediafax.

Tise (PDL): Ponta sa demisioneze. A umilit un popor intreg si familiile victimelor

Totodata, deputatul democrat-liberal a spus ca demisia ministrului Radu Stroe este un gest "insuficient pentru a putea sanctiona toti vinovatii".

"Este regretabil si hidos tot ce s-a intamplat in aceste zile. Este inadmisibil. (...) Putem spune ca suntem in fata unui Guvern care a ucis doi oameni, in fata unui prim-ministru care a preferat sa stea o ora intreaga la televiziune in timp ce sapte supravietuitori in mod miraculos se zbateau intre viata si moarte.

Suntem in situatii in care nicio alta guvernare nu a manifestat atata iresponsabilitate si atata lipsa de demnitate", a mai afirmat Ioan Oltean.

"Fostul ministru de Interne ne-a spus ca regreta ca a fost contemporan cu evenimentul. Si noi regretam ca suntem contemporani cu el", a precizat deputatul PDL, afirmatie al care un jurnalist a mentionat ca si romanii de rand regreta ca sunt contemporani cu actuala clasa politica.

"Vreau sa va spun un lucru: oricat de mult ati regreta, aceasta clasa politica este rezultatul votului dumneavoastra si al poporului", a raspuns Oltean.

Miting urias al PDL, impotriva Guvernului, pe 8 februarie

Vicepresedintele democrat-liberal a mai afirmat ca, pe 8 februarie, PDL va organiza un miting "de proportii", in care va protesta fata de Guvernul Ponta, urmand sa participe cel putin 15.000 membri ai partidului.

"Ceea ce s-a intamplat in perioada aceasta este mai mult decat strigator la cer, mai mult decat motivat pentru ca PDL sa realizeze ca suntem in fata unui guvern care nu va putea niciodata sa guverneze aceasta tara in interesul general.

Si prima noastra iesire publica, in strada, va fi in 8 februarie, cand in Bucuresti se va desfasura un miting de proportii, la care speram ca vor participa cel putin 15.000 de membri ai PDL, pentru a demonstra si a dovedi neajunsurile actualei guvernari", a spus Ioan Oltean, citat de Evenimentul Zilei.

Macovei cere demisia Guvernului Ponta: A lasat doi oameni sa moara de frig!

Totodata, el considera ca singura modalitate prin care actualul Guvern poate fi dat jos este "iesirea in strada a populatiei".

"Apararea statului de drept si a institutiilor statului de drept, apararea interesului general trebuie facuta in strada. Acolo este singurul loc unde, in momentul acesta, PDL si toti cei care sunt constienti de necesitatea unei asemenea lupte pot sa devina eficienti", a mai spus Ioan Oltean.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Ioan Oltean demisie ministri, #Ioan Oltean miting Guvern, #PDL miting Guvern, #Oltean demisie Manescu, #Oltean demisie Nicolaescu , #PDL