Top 5 jucării Playmobil pentru băieți

Advertorial
Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 17:07
4944 citiri
Top 5 jucării Playmobil pentru băieți
jucarii FOTO: piqsels.com

Seturile Playmobil sunt foarte îndrăgite de cei mici, fiind destinate copiilor cu vârste între 2 și 12 ani. Playmobil include un număr mare de personaje, împreună cu diverse accesorii, cum ar fi mașini, animale sau clădiri, acoperind diverse tematici, cum ar fi construcții, secții de poliție sau pompieri, sport, istorie, corăbii de pirați, atelierul lui Moș Crăciun etc. Toate subiectele sunt foarte bine documentate, iar personajele extrem de atent realizate, astfel încât nu doar copiii, ci și adulții își doresc să coelcționeze seturile Playmobil.

Printre jucăriile educative recomandate de specialiști pentru asigurarea unei dezvoltări armonioase a celor mici, se numără și seturile Playmobil, deoarece îi încurajează pe copii să își folosească imaginația. Imediat ce cutia setului a fost deschisă, copiii vor fi transpuși într-o lume minunată, unde își pot scoate în evidență întreaga creativitate. În plus, jucăriile susțin dezvoltarea abilităților motorii fine, precum și coordonarea mână - ochi. Dacă ești interesat de cele mai bune jucării pentru copii, nu uita să iei în considerare și seturile Playmobil. Iată care sunt cele mai apreciate jucării pentru băieți:

1. Playmobil City Action, Camion amfibiu

Atât pe pământ, cât și în apă, camionul amfibiu este aproape de neînvins. Datorită axei flexibile, el depășește orice obstacol și pe apă. Camionul se poate transforma în modul acvatic și poate pluti. Balizele la care este atașat cufărul de comori plutesc în apă.

2. Playmobil 1.2.3, Arca lui Noe portabilă

Cu ajutorul soției sale, Noe adună animalele pentru a le salva de marele potop. Arca plutește, iar acoperișul cabinei se poate deschide pentru joacă. Accesorii incluse: 2 figurine și numeroase animale, printre care 2 lei, 2 elefanți, 2 zebre, 2 porumbei și 2 girafe.

3. Playmobil 1.2.3, Set mobil fermă

Pregătește apa pentru vaci și porci, adu fânul, mângâie pisica, iar câinele tău loial îți este mereu alături. Setul mobil Playmobil Ferma 1.2.3. poate fi luat peste tot și are o funcție deosebit de interesantă: funcția de sortare. Care deschizătură din hambar este cea potrivită pentru fân, sac sau ton? Prin încercări repetate, copiii învață să diferențieze și să distribuie formele.

4. Playmobil 1.2.3, Tren cu stație

Ciuu ciuu! Se aude coloratul Tren cu stație de la Playmobil. Prima oară montați șinele și cuplați vagoanele la locomotivă. Toți pasagerii sunt poftiți să se îmbarce, închideți bariera, fluierați și porniți la drum. Călătoria ne poartă prin văi, munți și chiar un tunel, de unde o să putem vedea câmpii cu flori și animale. Bagajele călătorilor se fixează prin prindere în ultimul vagon, fiecare vagon are sistem de siguranță, iar barierele se pot mișca. Setul include 4 figurine, un tren cu locomotivă și 2 vagoane, animale și multe alte accesorii.

5. Playmobil Back to the Future, Camionul lui Marty

Călătoria nebună în timp a lui Marty McFly continuă. Marty tocmai a sosit în anul 1985, cand următoarea săritură în timp în anul 2015 se află la orizont. Bazat pe al doilea film din trilogia clasică, Doc si Marty trebuie să-l împiedice pe fiul lui Marty să saboteze viitorul familiei McFly. In 1985, Marty ia loc în noul Înapoi în viitor - Camionul lui Marty de la Playmobil cu iubita sa Jennifer Parker și conduce pe străzile din Hill Valley. Însă, în viitor, inamicul lui Marty, Biff Tannen, intră în acțiune și nu lasă nicio piatră neîntoarsă pentru a-l întrece pe Marty. Capota si hayonul camionului pick-up pot fi deschise. Setul include un camion, cele 3 personaje Marty McFly, Jennifer Parker si Biff Tannen, o carte poștală de colecție pentru fani și multe alte accesorii.

Playmobil aduce "o lume în miniatură" în care copiii petrec ore întregi creând sau reproducând povești, aventuri și situații din viața reală. Principiul de joc Playmobil stimulează imaginația și creativitatea, promovând dezvoltarea copilului.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#jucarii, #jucarii baieti, #playmobil , #copii