Carmen Iohannis a postat o imagine de la Palatul Buckingham: Klaus si bradul de Craciun

Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 21:25
18075 citiri
Carmen Iohannis a postat o imagine de la Palatul Buckingham: Klaus si bradul de Craciun
Foto: Facebook / Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la receptia organizata la Palatul Buckingham, marti, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au luat parte la reuniunea NATO, unde a participat alaturi de sotul sau.

Dupa ce, pana acum, au fost date publicitatii doar fotografii de protocol de la reuniunea la nivel inalt de la Londra, Carmen Iohannis a spart gheata cu o imagine de album de familie, in care apare alaturi de sotul sau, Klaus, langa un brad de Craciun.

Presedintele Iohannis poate fi vazut cum incearca sa aranjeze un glob pe o ramura sau poate vrea sa se masoare cu bradul de la Londra, nu este foarte clar.

Cert este ca imaginea a fost apreciata de peste 2.300 de internauti in mai putin de o ora si a primit deja sute de comentarii, cele mai multe pozitive - urari de sarbatori.

Marti, presedintele Iohannis a luat parte la receptiile oferite de catre regina Elisabeta a II-a si de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, in onoarea sefilor de stat si de guvern care vin la reuniunea NATO.

Klaus Iohannis, la reuniunea NATO de la Londra: A stat de vorba cu Donald Trump (Galerie foto)

Miercuri, seful statului a participat la reuniunea NATO la nivel inalt, unde a fost adoptata o declaratie publica succinta, cu caracter strategic, iar liderii aliati au aprobat un pachet de documente pe teme relevante pentru rolul NATO in actualul context international.

Iohannis a fost invitat la o masa exclusivista de catre presedintele Trump (Foto)

Dancila, lui Iohannis: Decat inalt ca bradul...

V.D.

#Carmen Iohannis prima doamna, #Iohannis Londra , #Carmen Iohannis