Cele mai frumoase si urate coafuri de mamici (Galerie foto)

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 18:21
21176 citiri
Cele mai frumoase si urate coafuri de mamici (Galerie foto)

Multe femei, dupa ce nasc, simt nevoia de o schimbare, care adesea se refera la podoaba capilara. La fel se intampla pe masura ce copiii cresc si ele mai inainteaza in varsta: simt nevoia unui look nou. Alegerile unora in materie de coafura sunt bune, ale altora sunt insa mai prost inspirate.

Iata cateva dintre cele mai interesante si bune alegeri, dar si cateva exemple de optiuni nefericite, potrivit Total beauty:

Nu: Kris Jenner

Poate ca fetele lui Kris, toate staruri in emisiuni de tip reality show, au mese si extensii de par si coafuri foarte bogate si voluminoase, dar parul ei scurt nu este cea mai buna optiune.

Bretonul greoi nu are niciun farmec daca nu este aranjat in fiecare zi si nu ii este adaugat volum. Cand optezi pentru breton, incearca sa ai unul care sa nu necesite atat de multa intretinere.

Da: Michelle Williams

Poate ca Adry Hepburn a facut faimoasa coafura pixie, dar Michelle ii ofera o interpretare moderna, alegand o tunsoare indrazneata si usor de intretinut.

Nu este nevoie dimineata decat de putin produs de definire a suvitelor, care poate fi si acesta trecut cu vederea daca te afli in mare graba.

Nu: Kate Gosselin

Coafura lui Kate este intr-un dezechilibru complet. Bretonul este mult prea lung, in crestet are un par tepos, care sta ciudat si cel mai probabil trebuie sa-si petreaca minute in sir dimineata pentru a alege fiecare suvita si a o potrivi acolo unde trebuie sa stea, plus o tona de produse de fixare.

Da: Michelle Obama

Prima doamna a SUA este o sursa de inspiratie pentru multe femei de pe tot globul, inclusiv in ceea ce priveste coafura. Ba parul este prins intr-un coc, ba este dat pe spate, intr-o parte sau aranjat cu volum, aratand cat de versatila poate fi o astfeld e frizura.

Nu: Hillary Clinton

Niciodata Hillary Clinton nu a facut alegeri prea fericite in ceea ce priveste parul, exemplul de fata nefacand exceptie. Nu se mai poarta demult parul ondulat la varfuri, acesta avand un efect de imbatranire.

Da: Victoria Beckham

Nimeni nu poate sa poarte un bob asimetric mai bine decat Victoria Beckham, dar nu inseamna ca nu trebuie sa incerce. Oricat de sofisticata ar parea tunsoarea, ea nu este greu de aranjat dimineata, inainte sa iesi din casa. Este nevoie doar de o placa de indreptat si sa mergi la salon pentru refacerea coafurii din 6 in 6 saptamani.

Nu: Sharon Osbourne

Sharon dovedeste ca orice e prea mult strica. Straturile ei sunt deranjant de multe si coafura arata ca un arici, iar suvitele creaza si mai multa textura. Daca vrei un pixie, roaga-ti stilistul sa iti faca straturi groase, bine definite, de par.

Da: Reese Witherspoon

Mamele nu trebuie sa opteze neaparat pentru parul, o coafura medie, ca a lui Reese, fiind tocmai buna. Nu este deloc greu de aranjat: e nevoie doar de o uscare rapida dupa spalat si o perie mare, rotunda. Eventual, varfurile pot fi indreptate putin.

Nu: Meredith Baxter

Exista un motiv pentru care aceasta tunsoare scurta in parti si lunga in spate, cu carare, este considerata una dintre cele mai urate ale tuturor timpurilor. Funtea si ridurile aferente nu sunt ascunse deloc, fata nu este incadrata si exista un dezechilibru intre partea din fata si cea din spate.

Da: Katie Holmes

Tunzandu-si cativa centimetri din par, Katie reuseste sa fie si mai sexy decat inainte, iar daca te vei tunde asa, cu siguranta vei da lovitura printre mame. Ea are de fapt un bob cu breton, care se aranjeaza perfect si foarte simplu.

Nu: Katherine Heigl

Tunsoarea voluminoasa si in stil de "mamaie" a lui Katherine o imbatraneste in mod clar. In plus, cu siguranta dureaza ceva timp dimineata pana cand isi aranjeaza toate buclele si ii da parului atat volum.

Da: Jessica Alba

Par destul de scurt, comod de aranjat, ondulat si natural. Jessica arata perfect si nici nu trebuie sa-si lase copiii ore intregi nesupravegheati, pana reuseste ea sa se aranjeze pentru a iesi din casa. Tot ce iti trebuie este o solutie cu apa marina, care sa-ti modeleze carliontii.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#coafuri potrivite mame, #coafuri nepotrivite mame, #vedete mame coafuri, #vedete mame modele tunsori, #tunsori potrivite mama , #coafuri