Cum sa-ti amenajezi barul din living

Luni, 17 Februarie 2014, ora 10:46
3166 citiri
Cum sa-ti amenajezi barul din living

Sufrageria sau living room-ul, cum vreti sa-i spuneti, este camera centrala dintr-o casa. Cea mai spatioasa si cea mai frumoasa dintre toate, locul unde petreci cel mai mult timp, alaturi de familie si prieteni. Orice living care se pretinde a fi respectabil, are si un bar pe masura. Iar pentru astazi vreau sa va spun cateva ponturi pentru a amenaja barul din sufragerie intr-o maniera unica.

Epoca barului plin cu sticle din cristal, umplute cu bauturi brun-aurii, a apus de mult, nu suntem in Dallas si nici in telenovele. 2014 aduce in prim plan stilul retro/vintage. De aceea va propun sa va amenajati barul din sufragerie, in stilul retro, cu decoratiuni noi, dar parfumate cu aroma trecutului.

Cel mai frumos magazin din care va puteti cumpara elemente retro/vintage pentru barul vostru, este ArtGarage.ro. Magazinul online ArtGarage.ro este cel mai proaspat concept de magazin online din Romania, destinat tuturor celor care isi doresc sa aduca in casele lor un strop din nostalgia trecutului, in maniera englezeasca, frantuzeasca si americana.

ArtGarage.ro este locul perfect de unde puteti cumpara cadouri pentru cei dragi, decoratiuni pentru casele voastre sau pentru baruri, restaurante, cofetarii, cafenele, ceainarii, pub-uri; toate parca scoase din trecut si aduse in prezent pentru a ne indulci existenta. Daca ai chef de o calatorie retro/vintage/clasic, nu ezita sa vizitezi magazinul ArtGarage.ro, care va ofera colectii unicat, pentru toate gusturile si toate bugetele.

Pe ArtGarage.ro veti gasi: postere de tot felul, placi metalice decorative, ceasuri de perete, oglinzi cu suprafete imprimate si multe alte accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta, bar sau birou. ArtGarage.ro se adreseaza tuturor oamenilor, dar in special nostalgicilor care pretuiesc valorile trecutului.

Daca vrei ca barul din sufrageria ta sa arate mai ceva ca-n filmele americane sau britanice, iata cateva trucuri pentru a fauri un coltisor cu bauturi, de neuitat:

- Barul va fi intotdeauna in coltul sufrageriei, niciodata in mijloc, pentru ca ocupa mult spatiu. Pe peretele din spate, respectiv peretele din lateral, al barului, trebuie sa pui neaparat cateva placi metalice de decor. ArtGarage iti pune la dispozitie o selectie uimitoare de placi metalice, stilate, care emana creativitate si sofisticare. Acestea creaza o atmosfera speciala, dinamica, cu un simt desavarsit retro. Placile sunt arcuite, embosate si lacuite, cu margini fasonate, colturi rotunjite si pregaurite. Speciale pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii. Imagineaza-ti ce deosebit vor arata sticlele cu bauturi, puse in evidenta de aceste placute metalice.

- Din barul tau nu trebuie sa lipseasca un ceas de perete cu accente retro. ArtGarage.ro ofera ceasuri de perete cu carcase metalice, neagre sau argintii, ideale pentru nostalgici, dar mai ales pentru decorarea oricarui spatiu. Ceasurile de perete marcheaza nu doar timpul, dar accesorizeaza si spatiul.

- Pe peretele din spatele barului nu trebuie sa lipseasca cel putin o oglinda de decor. ArtGarage.ro ofera oglinzi cu suprafete imprimate, personalizate, cu rame negre si cu agatatori. Aceste oglinzi sunt perfecte pentru decorarea barurilor. Iti poti alege o oglinda imprimata Coca Cola, Campari, Coffee, Corona Extra, Jack Daniel's si multe altele, ai de unde alege. Important este s-o alegi pe cea potrivita barului si personalitatii tale.

- Iar printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o colectie fascinanta de brichete metalice. ArtGarage ofera o frumoasa colectie de brichete pe gaz, metalice, replici ale brichetelor Army, vechi, de o calitate superioara, ce pot fi folosite pe orice vreme, chiar si pe furtuna, datorita sistemului anti vant. Au suprafete anti alunecare si scot sunete metalice specifice la deschiderea capacului. Au un design atragator si personalizat, perfecte pentru fumatori, pentru colectionari, pentru a fi oferite cadou, dar si pentru a da un plus desavarsit sticlelor cu bauturi.

- Si daca mai ai spatiu suficient pe rafturi, printre bauturi, poti pune si cateva cutii mtalice de depozitare, perfecte pentru pliculetele cu zahar, cafea, fursecuri, bomboane, alune si chiar trabucuri. ArtGarage ofera o gama larga de cutii metalice de depozitare, in stiluri contemporane, rezistente, pentru orice nevoie. Aceste cutii sunt din otel, imprimate in culorii vii, embosate si lacuite, pentru a fi cat mai rezistente si mai atragatoare, cu capac etans, ce permit pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut.

Intrebarea este, care cutie metalica se potriveste mai bine barului tau?!

Asadar, acestea au fost cele 6 trucuri pentru un bar de neuitat, amenajat special pentru o sufragerie spatioasa. Asa ar arata livingul perfect pentru a petrece dupa-amiezile libere, in familie sau cu prietenii. Daca esti o fire boema, daca iti plac decoratiunile si cadourile cu parfum in praf de stele al trecutului, ArtGarage.ro, este locul ideal de unde-ti poti procura elementele sufletului tau.

Stilul retro a reinviat, sa-l aducem in prezent cu ArtGarage.ro!

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#decoratiuni interioare ArtGarage, #casa deco ArtGarage, #cadouri decoratiuni ArtGarage, #ceasuri perete ArtGarage , #decoratiuni interioare