Ce probleme grave poate ascunde casa ta

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 11:56
4728 citiri
Ce probleme grave poate ascunde casa ta
Foto: Fox News

Casa in care locuiesti poate fi frumoasa, insa ceea ce nu se vede la o prima privire este cel mai periculos si greu de descoperit. Unele probleme sunt grave, fiind nevoie de remedierea lor timpurie.

Mucegaiul

Conform Fox News, aceasta este o problema temuta a multor locuinte. Daca este lasat sa acapareze o zona mai mare, el poate crea mari probleme constructiei si sanatatii oamenilor care il populeaza. Problemele apar in zonele umede, iar un dezumidificator poate sa te ajute.

In plus, trebuie verificata etanseitatea cladirii sau instalatia sanitara, lichidele provenind din exterior sau din tevile de apa.

Fundatia

Unele crapaturi in peretii pivnitei sau ai subsolului se pot solda cu neplaceri si mai mari. Sistemul de drenare a apei ar putea fi stricat. Umezeala acumulata slabeste fundatia si duce la probleme mai grave. In cazul in care vei dori sa vinzi casa vreodata, un specialist va examina cu atentie fundatia, aceasta fiind un element foarte important al cladirilor.

Acoperisul

Problemele acoperisului se vad atunci cand totul se agraveaza si este prea tarziu. Totul trebuie facut preventiv, inca de cand observi primele picaturi de apa scurgandu-se pe sub el. In timp, scheletul de lemn poate putrezi, ducand la necesitatea inlocuirii lui totale. Trebuie sa examinezi cu atentie si gurile de aerisire ale podului, fiind nevoie de izolarea lor cat mai buna.

Instalatia electrica

In casele vechi, aceasta este cea mai periculoasa problema, caci poate duce la aparitia unor incendii sau electrocutari. Chiar si casele noi pot avea astfel de probleme, cei care executa astfel de lucrari facand de multe ori greseli in executarea lor. Un electrician bun te poate feri de astfel de neplaceri.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#casa rpotentiale probleme, #mucegai pericol casa, #probleme fundatie casa, #crapaturi pivnita locuinta , #locuinta